Jump to content

Moto Zajednica

verovatno najstariji clan

Recommended Posts

• U prolazu, 53 postova
  • Motocikl: sprint

zovem se vidomir kovacevic - cile, imam 57 godina zivim u novom sadu gde i radim u pivari heineken kao dispecer, motore volim i vozim od svoje dvadesete godine trenutno vozim reptora popularnog kineza, za moje godine i za vreme koje mogu da odvojim za uzivanje solidno motorce, imam maniju prepravki tako da sam nov motor rastavio kompletno nakupovao delova od malo zescih motora pa uzivam u sklapanju, boze zdravlja bice i slika, za forum mogu samo kazem sve naj... i samo ovako nastavite, na slici se vidi gips na desnoj nozi koji sam zaradio pre 40 i nesto godina i tu sam cizmu nosio 10 meseci,i sto je najinteresantnije sudar dva motora ja se spremao da krenem a kolega me sa jawom pogodi pravo u desnu nogu motore nisu mogli da rastave morali su zajedno da ih dizu na kamion, ko je iz okoline travnika verovatno je cuo za to......... ja vas udavi sta da radim takvi smo mi stariji, zivi bili i svratite na pivo.

post-27590-0-79926300-1359563644_thumb.jpg

• Podržavam 12

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 290 postova
  • Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider

Dobro došao,a to za pivo pa bio sam prošle godine 5-6 puta kod vas i niko ne ponudi pivo :lol:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 495 postova
  • Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS

Ne hvali se Cile godinama bas tako lako. Ima jos nas ovde odraslih, nisi ti jedini. Evo, ja cu za dva meseca da ugazim u 55-tu.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja