amstel 17 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan zovem se vidomir kovacevic - cile, imam 57 godina zivim u novom sadu gde i radim u pivari heineken kao dispecer, motore volim i vozim od svoje dvadesete godine trenutno vozim reptora popularnog kineza, za moje godine i za vreme koje mogu da odvojim za uzivanje solidno motorce, imam maniju prepravki tako da sam nov motor rastavio kompletno nakupovao delova od malo zescih motora pa uzivam u sklapanju, boze zdravlja bice i slika, za forum mogu samo kazem sve naj... i samo ovako nastavite, na slici se vidi gips na desnoj nozi koji sam zaradio pre 40 i nesto godina i tu sam cizmu nosio 10 meseci,i sto je najinteresantnije sudar dva motora ja se spremao da krenem a kolega me sa jawom pogodi pravo u desnu nogu motore nisu mogli da rastave morali su zajedno da ih dizu na kamion, ko je iz okoline travnika verovatno je cuo za to......... ja vas udavi sta da radim takvi smo mi stariji, zivi bili i svratite na pivo. 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Januar 30, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao! Nisi najstariji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan mnogo nas ima da svi dodjemo,ode pivara u stecaj... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao,a to za pivo pa bio sam prošle godine 5-6 puta kod vas i niko ne ponudi pivo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danecool 5 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 20 postova Lokacija: Basel Motocikl: SUZA B-King Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Za Tebe i Pivaru Samo APRED 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amstel 17 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan hvala na dobrodoslici, a sto se tce piva ne se sekirajte ima ga u magacinu na tone, valjda mogu odvojiti par gajbi za za nas, pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 135 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLOBANS 183 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 495 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Spirit, Yamasaki Sky 50, TMZ 50 LS Prijavi odgovor kao problematičan Ne hvali se Cile godinama bas tako lako. Ima jos nas ovde odraslih, nisi ti jedini. Evo, ja cu za dva meseca da ugazim u 55-tu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljuban 5 Napisano Januar 31, 2013 U prolazu, 63 postova Lokacija: Blok 33 Motocikl: PIaggio NRG Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Februar 1, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 71 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao a sad da li si najstaariji je malo diskutabilno ako nisam stariji ja sam ti za petama .Živeli ....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
amstel 17 Napisano Februar 1, 2013 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: sprint Prijavi odgovor kao problematičan U pravu ste sto se tice godina, nek smo mi zivi i zdravi, sve dok se mozemo popeti na na dva tocka godine nisu bitne....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...