Jump to content

Moto Zajednica

pozdrav sa severa

Recommended Posts

• U prolazu, 42 postova
  • Motocikl: SYM GTS 250

Pozdrav sa severa nase drzave,zovem se Ivan i imam 2 godine manje od broja cipela koje nosim :) (44-2) prvi skuter sam kupio pre dve godine kako bih putovao na posao 20 km u jednom pravcu na posao to je Kymco Agility 50 i ljubav prema skuterima je rodjena:)

U momentu sam bio odusevljen zvukom 4t motora,a vec sam se bio poplasio za sebe jer ni kao dete nikad nisam mastao o motorima kao svi moji drugari,nisam cak ni zamisljao da ce mi to nekad biti stvar koja ce me poprilicno promeniti.Sada, taj mali motor ume da mi vrati osmeh na lice dok ga vozim, a na osmeh sam davno zaboravio.

U svakom slucaju drago mi je da sam naleteo na vas,citam i cutim bar dosad,a sad evo resih i da se predstavim kao sto su me matorci naucili :) I da zavrsim svoj prvi post uz napomenu da sam agility stavio na prodaju jer zelim da u svoj osmeh ubacim i zenu ili sina(dok jos nije uteko ) a za to mi treba nesto malko ozbiljnije 250cc pa se vidimo tj citamo u maxi odeljenju,Pozdrav od mene

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja