terzin 30 Napisano Januar 29, 2013 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa severa nase drzave,zovem se Ivan i imam 2 godine manje od broja cipela koje nosim (44-2) prvi skuter sam kupio pre dve godine kako bih putovao na posao 20 km u jednom pravcu na posao to je Kymco Agility 50 i ljubav prema skuterima je rodjena:) U momentu sam bio odusevljen zvukom 4t motora,a vec sam se bio poplasio za sebe jer ni kao dete nikad nisam mastao o motorima kao svi moji drugari,nisam cak ni zamisljao da ce mi to nekad biti stvar koja ce me poprilicno promeniti.Sada, taj mali motor ume da mi vrati osmeh na lice dok ga vozim, a na osmeh sam davno zaboravio. U svakom slucaju drago mi je da sam naleteo na vas,citam i cutim bar dosad,a sad evo resih i da se predstavim kao sto su me matorci naucili I da zavrsim svoj prvi post uz napomenu da sam agility stavio na prodaju jer zelim da u svoj osmeh ubacim i zenu ili sina(dok jos nije uteko ) a za to mi treba nesto malko ozbiljnije 250cc pa se vidimo tj citamo u maxi odeljenju,Pozdrav od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Januar 29, 2013 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Januar 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dobro doso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marinero MNE 78 Napisano Januar 29, 2013 U prolazu, 94 postova Lokacija: Cetinje Motocikl: VESPA PX200 1988 BMW R1200GS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, kolega! I ne cuti, neka se cuje i tvoj glas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
terzin 30 Napisano Januar 30, 2013 U prolazu, 42 postova Motocikl: SYM GTS 250 Prijavi odgovor kao problematičan hvala i bolje vas nasao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...