Djole Rs 294 Napisano Januar 29, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam po forumu ali nisam nasao jednu ovakvu temu,zato molim iskusne da malo pomognu....U pitanju je odrzavanje Honde NSR 125 nebitno je godiste! Znaci sta bi trebalo menjati svakog meseca,a sta na duze vreme.Ko je marke ulja koristiti kako za mesavinu tako i za masinu. Ps:Posto sam skoro uzeo Nsr gde se sipa antifriz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 1, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi nemoj da vas mrzi...Za pocetak koje ulje da sipam u nsr za mesavinu pod uslovom najkvalitetnije i najskuplje naravno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Februar 1, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Citas li PP? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Februar 13, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da citam,ali sam mislio da napise ko zna koliko pa da admini sve naprave u jednoj temi i mnogo lakse ce biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...