Jump to content

Moto Zajednica

yamaha fzr izbacuje mi vodu na prelivno crevo

Recommended Posts

• U prolazu, 27 postova

pomoc....na yamahi mi izbacuje antifriz na odusak gore na cepu od hladnjaka...izlazi mi antifriz na ono crevo do posude..dihtung glave je nov stavljen..ali i dalje preliva na odusak..hladnjaka0zbunjen.gif

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

za pocetak promei cep..moze da se desi da je on u pitanju ili..ili nesto nije lepo odradjeno,obicno ljudi menjaju dihtunge glave,svasta nesto jer im cep nedihtuje lepo pa izbaci vodu...

to jest otvara odusak na pritisku koji je manji nego sto treba da bude pa napuni poesudu i naravno voda kren napolje, ili ti je gumica na samom cepu popustila,ili je od bakra mesto gumice taj dihtujuci deo a neretko se desi i sam hladnjak da je tu gde treba da dihtuje ostecen,ako ti drzi normalnu temperaturu nema da brines,usput...zasto ste menjali dihtung glave..

• U prolazu, 27 postova

za pocetak promei cep..moze da se desi da je on u pitanju ili..ili nesto nije lepo odradjeno,obicno ljudi menjaju dihtunge glave,svasta nesto jer im cep nedihtuje lepo pa izbaci vodu...

to jest otvara odusak na pritisku koji je manji nego sto treba da bude pa napuni poesudu i naravno voda kren napolje, ili ti je gumica na samom cepu popustila,ili je od bakra mesto gumice taj dihtujuci deo a neretko se desi i sam hladnjak da je tu gde treba da dihtuje ostecen,ako ti drzi normalnu temperaturu nema da brines,usput...zasto ste menjali dihtung glave..

menjo sam dihtung zato sto kad otvorim cep od hladnjaka on mi je izbacivo vodu napalje pa sam mislio da mi stvara neki pritisak zato sam ga menjo,,,,jbg,,,sam svoj majstor0zbunjen.gifimam cep od gsxr*a probacu dal pasuje

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja