djilefzr 0 Napisano Januar 29, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan pomoc....na yamahi mi izbacuje antifriz na odusak gore na cepu od hladnjaka...izlazi mi antifriz na ono crevo do posude..dihtung glave je nov stavljen..ali i dalje preliva na odusak..hladnjaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 29, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan za pocetak promei cep..moze da se desi da je on u pitanju ili..ili nesto nije lepo odradjeno,obicno ljudi menjaju dihtunge glave,svasta nesto jer im cep nedihtuje lepo pa izbaci vodu... to jest otvara odusak na pritisku koji je manji nego sto treba da bude pa napuni poesudu i naravno voda kren napolje, ili ti je gumica na samom cepu popustila,ili je od bakra mesto gumice taj dihtujuci deo a neretko se desi i sam hladnjak da je tu gde treba da dihtuje ostecen,ako ti drzi normalnu temperaturu nema da brines,usput...zasto ste menjali dihtung glave.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djilefzr 0 Napisano Januar 29, 2013 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan za pocetak promei cep..moze da se desi da je on u pitanju ili..ili nesto nije lepo odradjeno,obicno ljudi menjaju dihtunge glave,svasta nesto jer im cep nedihtuje lepo pa izbaci vodu... to jest otvara odusak na pritisku koji je manji nego sto treba da bude pa napuni poesudu i naravno voda kren napolje, ili ti je gumica na samom cepu popustila,ili je od bakra mesto gumice taj dihtujuci deo a neretko se desi i sam hladnjak da je tu gde treba da dihtuje ostecen,ako ti drzi normalnu temperaturu nema da brines,usput...zasto ste menjali dihtung glave.. menjo sam dihtung zato sto kad otvorim cep od hladnjaka on mi je izbacivo vodu napalje pa sam mislio da mi stvara neki pritisak zato sam ga menjo,,,,jbg,,,sam svoj majstorimam cep od gsxr*a probacu dal pasuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 29, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa skoro svaki izbacuje vodu napolje kad das gas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...