Jump to content

Moto Zajednica

Potrebne grane zaYamahu XJ 600

Recommended Posts

• Zainteresovan, 501 postova
  • Motocikl: R 1250 GS ADV

Molim za pomoc, ako neko zna gde mogu da nadjem dobre polovne

izduvne grane za yamahu XJ 600,2003.god. i da li bi mozda pasovale od XJ 900 ? Hvala

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 334 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos

Moj zet i ja smo dugo pokušavali da nađemo cele auspuhe za XJ600n iz 98. i na kraju ništa nismo uradili. Onda smo otišli kod Roberta iz Ade i za 200€ nam je uradio auspuhe koji su možda i lepši od originala. U svakom slučaju, zet je super zadovoljan.

Takođe je i moj kum je vozio XJ600n iz 98. i imao je isti problem sa auspusima (potpuno su se raspali) ali ga je on u međuvremenu prodao.

Izgleda da se to dešava na svim XJ-evima koji su malo matoriji tako da mislim da ćeš teško naći dobre polovne (bilo auspuhe bilo cevi).

Moj zet i ja smo dugo pokušavali da nađemo cele auspuhe za XJ600n iz 98. i na kraju ništa nismo uradili. Onda smo otišli kod Roberta iz Ade i za 200€ nam je uradio auspuhe koji su možda i lepši od originala. U svakom slučaju, zet je super zadovoljan.

Takođe je i moj kum je vozio XJ600n iz 98. i imao je isti problem sa auspusima (potpuno su se raspali) ali ga je on u međuvremenu prodao.

Izgleda da se to dešava na svim XJ-evima koji su malo matoriji tako da mislim da ćeš teško naći dobre polovne (bilo auspuhe bilo cevi).

Auu :zbunjen:, ma nasao sam neke od XJ 900 na neki oglas iz 2000g, covek kaze da su odlicne, samo neznam da li mogu da se ugrade :stabre:

Niko nezna da li pasu grane od XJ900 (2000g) na XJ600(2003g):zbunjen:, ili ako neko ima ili zna ko prodaje bas dobre polovne za XJ600 neka javi ovde ili na pp.:zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja