Nesa-St 243 Napisano Januar 28, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Molim za pomoc, ako neko zna gde mogu da nadjem dobre polovne izduvne grane za yamahu XJ 600,2003.god. i da li bi mozda pasovale od XJ 900 ? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Moj zet i ja smo dugo pokušavali da nađemo cele auspuhe za XJ600n iz 98. i na kraju ništa nismo uradili. Onda smo otišli kod Roberta iz Ade i za 200€ nam je uradio auspuhe koji su možda i lepši od originala. U svakom slučaju, zet je super zadovoljan. Takođe je i moj kum je vozio XJ600n iz 98. i imao je isti problem sa auspusima (potpuno su se raspali) ali ga je on u međuvremenu prodao. Izgleda da se to dešava na svim XJ-evima koji su malo matoriji tako da mislim da ćeš teško naći dobre polovne (bilo auspuhe bilo cevi). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Januar 29, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moj zet i ja smo dugo pokušavali da nađemo cele auspuhe za XJ600n iz 98. i na kraju ništa nismo uradili. Onda smo otišli kod Roberta iz Ade i za 200€ nam je uradio auspuhe koji su možda i lepši od originala. U svakom slučaju, zet je super zadovoljan. Takođe je i moj kum je vozio XJ600n iz 98. i imao je isti problem sa auspusima (potpuno su se raspali) ali ga je on u međuvremenu prodao. Izgleda da se to dešava na svim XJ-evima koji su malo matoriji tako da mislim da ćeš teško naći dobre polovne (bilo auspuhe bilo cevi). Auu , ma nasao sam neke od XJ 900 na neki oglas iz 2000g, covek kaze da su odlicne, samo neznam da li mogu da se ugrade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Januar 30, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Niko nezna da li pasu grane od XJ900 (2000g) na XJ600(2003g), ili ako neko ima ili zna ko prodaje bas dobre polovne za XJ600 neka javi ovde ili na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...