vidik 246 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguce naci vojnicki slem iz Drugog svetskog rata ili stariji u sto originalnijem stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da mislis na nemacki slem ? Ako je on u pitanju ima ih dosta po Srbiji ali vecinu mozes naci u najmanju ruku izrdjale i bez unutrasnje mreze, Ja sam svoj malo restaurirao . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na Bubanj potoku iskoci po koji,samo budi uporan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1567 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan imam ja jedan nemački zardjao ali može da se peskari i sredi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...