vojkanv 0 Napisano Januar 23, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali ima ko letece lezaje za radilicu za gsxr 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan sumnjam...koji ti trebaju zute,crne,zelene ...? ima vise vrsta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojkanv 0 Napisano Januar 23, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba mi standardni polovni ako neko ima takav rasturen motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Januar 23, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan druze nema "standardnih" na motociklima ...idu po bojama sto znaci da mozes da imas npr. 2 para plavih i 2 para zutih lezajeva ...moras videti koje su boje sadasnji...sa strane su lezajevi obelezeni bojom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Januar 23, 2013 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan 064 910 31 02 Sasa Bela crkva...on meni radi prolupale radilice...pravi lezajeve...jos ni jedna nije crkla,a vozi se svaka polako i pun gas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Bolja ti je matematika da nadjes celu polovnu radilicu sa klipnjacama,a imam je i ja,a lezaje imam nove lezece pod sifrom 12229-40f00-0D0.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Januar 24, 2013 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan .... imam nove lezece pod sifrom 12229-40f00-0D0.Pozdrav! Zuta oznaka...pod brojem nece znati da li mu odgovaraju ...a i pametnije bi mu bilo da stavi drugu polovnu radilicu sa klipnjacama,jer ako hoce da uradi kako treba, trebace da kupi i nove srafove za klipnjacu a to nije bas povoljno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojkanv 0 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari hvala resio sam problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...