/dragan/ 53 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neki dobra čovek iz Čačka da baci pogled na jedan skuter , bio bi mu veliko zahvalan. To je motor sa oglasa http://www.polovniau...rilia_atlantic/ Sve troskove oko zvanja i odlaska bi mu platio. Ps: probao sam na pomoc prijatelja al ne mogu da otvorim tamo temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 21, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan bATO NA OKO JE SAVRSENO OCUVAN U BOLJEM JE STANU NEGO MOJ VIZUELNO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Januar 21, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan bATO NA OKO JE SAVRSENO OCUVAN U BOLJEM JE STANU NEGO MOJ VIZUELNO!!! Na oko jeste al mi se ne ide bas samo na oko, jer moram da pregazim 300 km plus da vucem prikolicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spidi 032 40 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 70 postova Lokacija: Cacak Motocikl: BMW F 650 GS Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja zivim u Bircaninovoj ali ovaj motor nisam nikada primetio? Vidi sa vlasnikom koja je adresa (posto nije navedena), mogu da ti se raspitam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan sto ne rece ja danas bio u Ca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan sto ne rece ja danas bio u Ca... Ma i ja sam se cuo danas sa njim, nije bio kuci ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan ja bih mogao sutra posle 4 da odem ako je vlasnik tu, sta te sve konkretno zanima da proverim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih mogao sutra posle 4 da odem ako je vlasnik tu, sta te sve konkretno zanima da proverim Pa vizuelno u kakvom je stanju (da li ima nekih vecih ogrebotina od pada), kakav mu je rad motora i to je to otprilike. Samo je nedostupan nesto danas, ako uspem da ga dobijem do veceras poslacu ti poruku da li mozes sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice mogu bilo koji dan posle posla (od 16h), nije to striktno sutra. Vise je bilo u fazonu da ne mogu pre sutra ne bih bas da se oslanjas na moj sud kakav je agregat, ali kontam se u mehaniku, imao sam skuter... tako da mogu da skontam da li je i koliko padano, kako zvuci, zaviriti koliko se da zaviriti pod plastiku i tako to u svakom slucaju cu se potruditi sto realniju sliku da prenesem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan sto se mene tice mogu bilo koji dan posle posla (od 16h), nije to striktno sutra. Vise je bilo u fazonu da ne mogu pre sutra ne bih bas da se oslanjas na moj sud kakav je agregat, ali kontam se u mehaniku, imao sam skuter... tako da mogu da skontam da li je i koliko padano, kako zvuci, zaviriti koliko se da zaviriti pod plastiku i tako to u svakom slucaju cu se potruditi sto realniju sliku da prenesem Hvala ti , tvoj sud bi mi bio dovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tommy.n 152 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 269 postova Motocikl: Syma Prijavi odgovor kao problematičan Bai oko i na ovaj... http://www.polovniautomobili.com/oglas2897688/aprilia_atlantic_500/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 23, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan onda kul , javi kad se cujes sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam ga zvao i nije hteo da se javi na telefon. Danas ga okrenem sa firminog broja i prestavim se kao neko drugi, sasvim drugu mi pricu prica. Prvo je bilo da je vlasnik i da je motor u super stanju, sad je vlasnik kao njegov stric od sezdeset i kusur godina i motor nije vozen 4 godine i jos par stvari zamrsio totalno ( daleko mu lepa kuca). Hvala vam u svakom slucaju , ako vam nekad bude trebalo nesto u Pancevu ili okolini slobodno trazite tu sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Januar 24, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Izlujduju me prevaranti i ovakvi tipovi. Ko zna koja je prica u pozadini i sta je prava istina oko motora. A opet, mozda je i sve u legalno i u redu, ali ko da se igra i na svojoj kozi to proverava. Ako se ipak predomislis, javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna sta je sa motorom, mozda i nije los primerak al kad ti isprica dve price onda vise ne mozes da verujes sta god da kaze. Meni je jedino zao sto sam se bio bas obradovao kupovini, i svima rekao da idem u cacak po motor. Al nema veze , uporan sam ja naci cu valjda neki dobar pre proleca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 240 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj iznad,sto je okacio Tommy? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj iznad,sto je okacio Tommy? Pa farban je i nema sa strane Atlantic, i nisa bas siguran u ove isto su tek uvezeni , tj:preprodavce. Ko zna; mozda skoknem preko i doteram i ja ako mi se poklope neke stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...