Jump to content

Moto Zajednica

nalepnice za gsx600f

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 237 postova
  • Motocikl: Kawa z750s

Pozdrav narode neznam gde bi pisao ovakvu temu pregledao sam sve nisam nista nasao pa ako sam na pogresnom mesru zamolio bi admine da je premeste...evo ovako hreo sam da odradim neke nalepnice na moj motor pa me zanima par stvari

1.jel zna neko neki strani sajt sa slikama gde bi mogao da skinem neku ideju...

2.jel se isplati to uraditi ako je neko uradio da mi prenese iskustvo...

3.postavite koju slikicu svojih ljubimaca ako su slicice na njima mozda dobijem ideju koja se boja slaze na plavu boju mog motora...

Covek ima odradjene namenske nalepnice u bilo koju boju zelim pa.se sad lomim koju boju da uklopim sa plavom a da nebude kicasto....hvala unapred...

PS.komp mi je riknuo pa nemogu da listam one strane vasih ljubimaca sa ovim netom na fonu ako vam le lakse samo postavite link strane na kojoj vam je motor...hvala jos jednom

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 131 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju.

Druze ne razumem te bas najbolje. Hoces da ti posaljemo slike nalepnica ili sta? Ja imam Suzanu gsx 750 f imas je na oglasima plave boje pa vidi. Ako ti trebaju neke dodatne slike nalepnica ili sta javi.

http://oglasnik.bjbikers.com/ads/gsx-750-f-3/

Pozdrav.

• Zainteresovan, 751 postova
  • Motocikl: yamaha fz 750 genesis

motorcycle stickers odguglaj pa vidi sta ti se svidja.Ja sam na moj umesto nalepnica odradio airbrushom,motor teget a oznake zlatne.Ako hoces kao original,vidi sa nekom privatnom stamparijom pa da ti ih naprave.Pogledaj malo slika na netu pa ces vec nesto smisliti :neznam:

Druze ne razumem te bas najbolje. Hoces da ti posaljemo slike nalepnica ili sta? Ja imam Suzanu gsx 750 f imas je na oglasima plave boje pa vidi. Ako ti trebaju neke dodatne slike nalepnica ili sta javi.

http://oglasnik.bjbi...ds/gsx-750-f-3/

Pozdrav.

druze nisam mislio na tih par fabrickih slicica i ja ih imam vec na komplet slicice za ceo motor kao ovo naprimer...

http://oglasnik.bjbi...zuki-gsx-rizla/

stvarno ti je prelep motor....e takve je boje slicne i moj mozda malo svetliji

m.mitar

motorcycle stickers odguglaj pa vidi sta ti se svidja.Ja sam na moj umesto nalepnica odradio airbrushom,motor teget a oznake zlatne.Ako hoces kao original,vidi sa nekom privatnom stamparijom pa da ti ih naprave.Pogledaj malo slika na netu pa ces vec nesto smisliti

evo ga nas clan od koga sam planirao da uzmem tj da mi odradi samo neznam koje nalepnice da stavim...a za airbrush nemam para to je papreno za moj dzep..

• Svrati ponekad, 131 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju.

Siroka tema i velika lepeza ukusa :) Imam lika u gradu koji radi sve vrste nalepnica i lepi to itd...... u principu sta mu das na slici ili skines sa neta to ti napravi. Al sta staviti to je pitanje :) Ako ne znas ko da ti uradi nalepnice potrazi tu po oglasima ili netu ima ih gomila koji rade sve i svasta.

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

imash SUZUKI na rezervoaru 600 ili 750 na repu i GSXF plochice na bochnim plastikama, to je sve od oznaka. noviji modeli, 2003-2004+ imaju i neke share sa strane..

Sava1

bas tako sta staviti tj koje boje uklopiti na plavu...ima covek iz novog sada koji to prodaje i radi to mi je blizu tako da cu sigurno kod njega,a sta mi vredi to sta god mu das on napravi kad nemogu na netu da nadjem nalepnice za F osim sto je rekao FJCharli sa te tri osnovne nalepnice...ovo mi je simpaticno al je to airbrush

http://www.motorcycledecalgraphics.com/sports-bikes-graphics-razor-tribal-flames.html

evo nalepnica za ceo motor(ovo nije reklama il bilo sta da me neshvate admini pogresno vec samo primer)

http://www.kupindo.com/Nalepnice-za-automobile-i-motore/9569630_suzuki-gsx-600-f-nalepnice-za-motor

sad je samo pitanje u kojoj boji uraditi osnovu a u koju senke na krajevima...:stabre:

Za stariji?!?ja sam mislio za nas. ...e j....sad si me izbedacio skroz....:-(a cek one nepasu na '98-mo?a po cemu znas da su za stariji model?

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Za stariji?!?ja sam mislio za nas. ...e j....sad si me izbedacio skroz....:-(a cek one nepasu na '98-mo?a po cemu znas da su za stariji model?

mozhda i pashu al chisto sumnjam zbog oklopa, potpuno su drugachiji..

znam jer je ovo fabrichka shara za gsxf do 1997god, i onda ide 1998 redizajnirani (nash) model..

stari

9241_0_1_2_gsx%20600%20f_Image%20credits%20-%20Netherlands.jpg

redizajnirani 1998e

156442122.jpg

i novi od 2004e promenjen rep i stop svetlo i dodate nalepnice

2003-Suzuki-GSX600FKatanab.jpg

Nemogu da verujem taman sam se ponadao da necu morati da izmisljam!!!:-( jesu totalno razliciti...moram se konsultovati sa tim covekom sta da radim jel postoji nesto za mene...hvala ti na uverenju,ja bi sad skinuo maske i odneo al bi se jako iznenadio kad bi trebalo da izlepimo...:-)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja