YOman 109 Napisano Mart 20, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Navijam za poslednjeg(mis'im crnog) a sto se tice srebrnog...zanam taj bike i to je model iz '03 i mislim da traze za njega preko 7000 soma i to je previshe jer moze da se kupi i model '04/'05 za te novce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valentino rossi 0 Napisano Mart 22, 2006 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan bolji je onaj , crno beli , manje je uvek vise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Mart 23, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Obicno vise preferiram originalnu saru na R-ovima, ali ova crno-bela mi se bas svidja, prosto i lepo... :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 23, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 23, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan :roll: Mnogo kicha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 23, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovakav niste videli sigurno! Trebinje prosle 2005 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 24, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovakav niste videli sigurno!Trebinje prosle 2005 godine Meni je ovaj grozan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 24, 2006 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pazi i meni lici na ciganiju ali ne mozes da kazes da se baja nije trudio oko farbanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 24, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan :shock: a ova R1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Mart 24, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan video ranije....ahhhhhhhhh too much!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 24, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hevi....Ovo bass lici na Amere :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 24, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Hevi....Ovo bass lici na Amere :twisted: I to na one tamnije Amere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano Mart 24, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto i po mom ukusu... I meni naj interesantnija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Mart 24, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ova druga mi se vise svidja. Imam takvu sliku samo u crnoj boji. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Mart 25, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna klasicna, ali agresivna kombinacija: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko_lazarevac 0 Napisano Avgust 29, 2006 U prolazu, 10 postova Lokacija: lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam meni se ova yamaha R1 vise svidja http://www.lazarevac.co.yu/uploads/newbb/271_43ee9420eb92a.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bax_89 0 Napisano Avgust 30, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Baranda Prijavi odgovor kao problematičan IIII..... najlepsa kombinacija boja po meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...