cagivamito 4 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSXR K1 1000, plavo beli, kupljen nov 2001., prodajem 3200 eura ili menjam za jeftiniji motor. 064/12-86-963 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slike, fale samo kupci 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Januar 26, 2013 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Moguca kombinacija za golf 5, audi a3 (2003+), audi a4 (2002-2003) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Zmska cena jos par dana. Moguca zamena za jetiniji ostecen, ili stranca pogodnog za voznju na stazi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju auspuh (top sa prikljuckom na grane ) sa slike (200)e, odgovara i drugim modelima, ili serijsli top sa prikljuckom i klapnom (100)e, jedan je visak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Januar 31, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Sta nije adekvatno (cena ili kvalitet motorcikla). Do sada nema ponuda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Januar 31, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Lepa Suzana, srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 31, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A ko prodaje motor, Cagivamito ili Sasa? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 1, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Sta nije adekvatno (cena ili kvalitet motorcikla). Do sada nema ponuda. cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Februar 1, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Moglo bi da pise koliko km ima,sta je radjeno na njemu u smislu servisa. Kakve su gume i tako te sitnice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MPKosa 21 Napisano Februar 1, 2013 U prolazu, 22 postova Lokacija: Nis Motocikl: Ducati M900ie Prijavi odgovor kao problematičan Postujem svaki dat komentar, svako ima pravo na svoje misljenje. Moje je slede: Kada kupujem nesto i planiram da potrosim par stotina ili hiljada eura, prvo pogledam cenu u oglasu i sliku. Ako te dve stvari zadovoljavaju moje kriterijume uzmem telefon i pozovem. Nakon razgovora olucujem sta cu dalje. Kad popricas sa nekim telefonom kao prvo vidis sa kim imas posla. Vidis da li covek hoce da proda stvar ili se samo hvali da je poseduje. A sto se tice cene necega, nikad nisam ponudio nekom 2000 ako na oglasu trazi 3000. Po meni je to bezobrazno. 10ak % manje je ok ali 30 je vec bezobrazluk. Bar ja tako mislim. Pre par godina sam kupio motor ovde sa foruma. Vlasnik je bio u inostranstvu. Pozvao sam ga na inostrani broj kako covek nebi placao roming i na kraju se dogovorili. to sto sam platio 600 din telefon vise, nije nista u odnosu na to koliko sam platio motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Februar 1, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva Mito je moj sin, tel. mu je zbog faxa cesto iskljucen. Njegov broj je 066 237 738 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Moguca zamena za 2 jeftinija motorcikla. (razlog bi bio normalno laksa njihova pojedinacna prodaja). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Februar 5, 2013 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem motor, ali zbog mojih obaveza je lakse da se javlja moj otac. U zamenu dolaze u obzir cak i aprilie RS 125 i Cagive Mito 125 Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Februar 10, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Cena motorcikla 3500e. (placen prenos i registracija), registrovan jos 12 meseci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...