sparco 149 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan danas sam kupio jednu trebala mi masina , rastavio je i sad imam na prodaju : viljuske kocione aparate nissin set tockova did japan sjaje kao iz salona, xt bio ocuvan ko iz fabrike(21 i 17 gume skroz dobre , zadnja je i nova neka) skoro svu instalaciju i prekidace brzinomjer aparat paljenja srednji.amort brava s kljucem bombina dva side stand switcha(pasuju i isti su na xtx) karbove ydis ne znam kakvo su stanje izduvne grane sa motora alanser sve zdravo i ispravno cijene podlozne dogovoru (a okacicu sa slikama neke okvirne,a slike ce za dva dana kad se kompa i kuce dohvatim Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan na masini pise 2kf godiste je neko 97 98 valjda yamaha bila ako to kome znaci Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju: - bocne plastike na rezervoaru, - jedan mali distancer na zadnjem tocku - drzac bobine - gume gde leze rezervoar - guma gde klizi lanac preko rama - plastika izmedju stop svetla i blatobrana - plastika na repu gde stoji naziv Yamaha i jos nekih sitnica koje se trenutno ne mou setiti. Tockove sam jedva dovukao iz italije a gledaj sad ovo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Januar 15, 2013 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za polugu zadnje kocnice ako je preklopna (enduro), kao i za prekidac paljenja (gde je dugme za alnaser) ako je 3TB model. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sjutra sve slike pa da uporedite sa tim sta vam treba , plastila nema nijedne to su razgrabili unaprijed , mnogo padaji ovi sa xt izgleda Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Ok ja rezervisem ovo sto sam napisao ako ima. Ostavi neki br Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel su tockovi aluminijumski ili celicni? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Jel su tockovi aluminijumski ili celicni? Verovatno celicni, 2kf ima samo aluminijumske a on se proizvodio negde do 90 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sjutra slike pojma nemam za tockove osim da su ko novi i na obrucu imaju did japan natpis Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan p.s. izduvna grana je crd performance ako kome to sta znaci Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan p.s. i ono najvaznije tt600 agregat 2001 god zdrav al ispada druga brzina moze u djelovima Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan slike i cijene po obecanju viljuske 100 eur obje kocione aparate nissin 50 eur oba, po 25 eur zasebno, sa svom instalacijom, set tockova did japan sjaje kao iz salona, xt bio ocuvan ko iz fabrike(21 i 17 gume skroz dobre , zadnja je i nova metz tourance ) 150 eur sami tockovi sa diskom skoro svu instalaciju i prekidace cijena po dogovoru brzinomjer 10 eur aparat paljenja 10 eur srednji.amort 80 eur brava s kljucem 15 eur bombina 5 eur, sa nosacem dva side stand switcha(pasuju i isti su na xtx) po 30 eur komad karbove ydis ne znam kakvo su stanje 40 eur izduvne grane sa motora crd performance , odlicno stanje, 50 eur alanser 40 eur motor tt600e , tj agregat , ispada druga brzina sve ostalo ok 100 eur, samo glava 50 eur jos slika u sl postu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan jos slika dolje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan p.s. ima plastike ispod repa dje je filter od vazduha , ima slika 30 eur je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan jos malo slika, a sjutra cu izbaciti sliku fudastera i zadnja kocnica kakva je neko je to trazio, a onda trgovina je po ko je prvi poslao pm il poruku odje, i ako je nesto vitalno , a neko je trazio neki manji dio neceg , sve ko uzima komplet ide njemu, da se ne ljutite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Januar 16, 2013 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Slikaj desni prekidac i polugu zadnje kocnice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan ocu to sam zaboravio , sjutra nadoknadim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Izduvna grana rezervisana . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan tockovi rezervisani , bez kocionih aparata i brzinomjer a slike repa i kocnice i prekidaca za paljenje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Januar 17, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze meni bi bila potrebna kontakt bravica ako nije problem i slika toga. Da vidim moze li se to napakovati na ono sto meni treba, pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan slikacemo sjutra nije problem , copava otisla takodje Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 231 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nikakav problem tu smo!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 18, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan krst volana , zdrav ko nov, 40 eur slika bravioce stize sjutra predvece Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan fudasteri i nozna sklopka kocnice rezervisano agregat rezervisan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan prednje vile krst volana i ovi nosaci sve u kompletu 120 nova cijena , vas prevoz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...