somi032 29 Napisano Januar 14, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem kacigu MDS velicina L ima ogrebotine na viziru i po njoj cena 15E. I jakna uzeta ovde na forumu nosena jednu sezonu velicina 3XL visok sam 193 cm i 105 Kg taman mi je ima na rukavu usivano ja sam je procepio nije padano sa njom protektori na laktovima, ramenima i ledjima cena 35E. U zameni su cene fiksne a moguca je zamena za rukavice ili gladijator Kontakt tel:064/327-81-26 . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Januar 15, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Januar 24, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga prodata ostala jakna. Cena dogovor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Februar 3, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Jakna za 3000 dindzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Cena jos dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
somi032 29 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Ni u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Prodato moze katanac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...