Mališa 0 Napisano Januar 13, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo dobri ljudi, ja sam Igor Pupilo, imam 24 godine dolazim iz malog grada u Hrvatskoj, Novske, Trenutno nevozim motor. Volim streetfightere i supermoto. Ovdije sam da upijem sto vise znanja o motorima i njihovom uredivanju. Inace sve sto radim na motoru radim sam i nema mi veceg zadovoljstva. Vozio sam do sad Dosta motora ali sve kratko po par mjeseci radi financijskih razloga. Uostlom ako vas jos sta zanima slobodno pitajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10982 Napisano Januar 13, 2013 Hronični Motociklopata, 7521 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao kolega motoras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaxomirR 31 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Baranda Motocikl: Yamaha Tracer 900 GT '20 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao druze! Osim onih koji voze motor, ovde dolaze ljudi kojima je motor u srcu i tece benzin kroz vene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vance2hines 17 Napisano Januar 17, 2013 U prolazu, 29 postova Motocikl: Suzuki gsx R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Dobro nam dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...