demro.st 435 Napisano Januar 12, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav evo napokon sam resio da prodam mog mz-ja 251 dobro me cak odlicno0 sluzio kod mene je vec 5 godina a posto sam ga izneverio kuoi sam jaci motor hondu tako da bez veze stoji kod mene ispravan je malo je preradjen u copera vidi se na slikama registrovan ja ga platio 800 a sad ga necu dati ispod 600 e pa ko voli izvolte janko kisac 89 godiste 16 kv presao 32ooo km garantovano Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Januar 12, 2013 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Lep, Srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...