Jump to content

Moto Zajednica

STA BI VOLELI OD BENDOVA DA VIDITE NA MOTO FESTU 2008. U NOVOM SADU

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM850

HOCU WHITESNAKE CIRKUSE! DOVEDI IH PRONTO!  ;)

E njih sam slusao pretprosle godine i ODLICNI su!!!!!!!!!! Moj glas , a evo je zenica kaze i njen glas!!!! :D :D

Ja hocu AC/DC

E njih nisam nikad slusao i za njih bi "dupe dao"da slusam uzivo  i njima jedan glas od Maje i mene!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 3 postova

Poceli  pregovori  sa bendom  HLADNO PIVO  za  15 moto fest  Novi Sad . Bend je  iz republike  hrvacke  i trenutno je  jedan od naj popularnih a za vise informacija na  njihovom satu  www.hladnopivo.com

• U prolazu, 3 postova

Modelsice da  ali  samo kao  striptizete,  sad su pre dve nedelje gostovale u novosackom klubu aqvarijus  katastrofa  nemoj  da se neko zjebe.

• Svrati ponekad, 327 postova

Poceli  pregovori  sa bendom   HLADNO PIVO  za   15 moto fest   Novi Sad . Bend je  iz republike  hrvacke  i trenutno je  jedan od naj popularnih a za vise informacija na  njihovom satu  www.hladnopivo.com

To bi bio stvarno pogodak! Mnoooogoo su dobri!

• Svrati ponekad, 139 postova

Sto se Hladnog piva tiče, odlično (ja sam nezavisno od moto skupa imala žarku želju da ih čujem), a imam skoro sve njihove albume. Moj glas za njih...trebali su u BG svirati krajem februara, ali čujem da je konert otkazan ili odloen, tako nešto...

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: k 1200 rs

Hladno pivo je fenomenalno. Erogene zone iz Sarajeva zvuce savrseno. A sta se desava sa Zabranjenim pusenjem iz Sarajeva, oni su bajkeri?

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Ok za to Hladno Pivo, ali neznam kolika je cifra odvojena za Main bend, mislim da bi to trebao da bude bum bend. Ima toliko poznatijih bendova. Sad kad bi nas sve sastavili, ako bi neko znao vise da nabroji 1ili 2  pesme (cast izuzecima), ali ja ih nikad ni cuo ni video, ali sam cuo za taj bend. A toliko sam bendova gledao live. Verujem da je vecina kao ja. Nikad ih cula kako sviraju, a nikad ni videla. Mogu i oni, ali da ne budu glavni bend.

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Znam da od toga nema nista ali za moto skup - HATEBREED ili 100DEMONS

Pfff to su pravi bendovi onako... za lozenje  ;D

exx sta bi bilo kad bi bilo...

• Svrati ponekad, 139 postova

Pa dobro, organizatori ce verovatno voditi racuna da ne idu kao glavni bend, a imali su svirku na proslom Exitu, čini mi se, i bili su u NS pre par godina. A pesme, pa recimo da sam JA luda za njima (pogotovo zadnji album ''Knjiga zalbe''), extra su. Spoj punka, rocka, malo fankija, ...jedan stih iz njihove pesmice za sve vas ...''nije sve tako sivo, kad imas s nekim otici na pivo...''

• U prolazu, 3 postova

Da bli su pre 5 godina prvi put u NS u ns time clubu  posle toga  i na exit festu nazalost jos nismo definisali njihov dolazak ocekujemo  odgovor svaki dan...

• Zainteresovan, 981 postova

Ja ne verujem da vi i posle 4 meseca jos uvek diskutujete o tome ko ce svirati na skupu u NS...

Mislim da smo do sada izrazili vecinu zelja.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja