GagacKMX 0 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: Tomos APN 6, Kawasaki KMX 125 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,dajte neke predloge kakvu kameru da kupim za kacigu a da nije nesto skupa i gde to ima da se uzme? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je, mislim da to ne postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Januar 8, 2013 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ima u "Louis" katalogu najjeftinija je bila oko 100eur, ako se dobro secam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritzns 8 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sta je kome skupo je relativna stvar.Po oglasima se sada moze naci gopro2 hd za 230e Ako hoces nesto za sitne pare imas u kini velik izbor kamera. Recimo nesto ovako http://dx.com/s/helmet+camera .Solidna ponuda po dobrim cenama.Sad kako rade..ko zna Sa DX-a roba stize za 20-25 dana pa ako ti nije dugo da cekas mozes poruciti nesto od ponudjenog.Placanje moze direktno sa kartice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Januar 23, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ljudi,dajte neke predloge kakvu kameru da kupim za kacigu a da nije nesto skupa i gde to ima da se uzme? imash kinesku MD80 po oglasima oko 1500din, takav je i snimak, nije za baciti al nije ni skuplji od 1500din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Januar 27, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde imas sve sto vredi od kamera pa biraj: Neke od starijih modela i nisu tako skupe. http://www.actioncameras.co.uk/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pendula 1 Napisano Februar 3, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Za motor,zimske sportove,akcije samo GoPro...stekam pare samo za nju ! Imao sam ovu MD80,mala kompaktna ali sto kaze kolega,kol'ko para toliko muzike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisli malo o iON Air Pro i Drift HD Ghost. Obe imaju remote control. A i neki Contour model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7697 Napisano Februar 5, 2013 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio na buvljaku kameru koja je bila namenjena za snimanje saobracaja i lepi se kao navigacija na šoferšajnu medjutim posle sam probao da je namontiram na motor i prezadovoljan sam i zašto, pa brate cena 4000 din. Treba ti kartica do 32 gb ima autonomiju oko sat vremena a ako imaš džek za upaljač osam i po sati sa SD karticom od 16 gb. Treba da skineš preko neta MOVIE MAKER jer kako je montirana na slici snima naopako jer je predvidjena va visi. Sa movie maker-om snimak možeš da rotiraš a i da montiraš snimak tako da gledaš ono što je bitno. Nadam se da sam ti bio od pomoći. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...