Losmi Capo 571 Napisano Octobar 3, 2016 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Cesce trebas da ides na ovakva putovanja...vidi kakav si fit bio jbt... Ej Srbijo,ej jaganjci,prasci.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Octobar 3, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan jbg Miloše i godine su mu napravile svoje. Mikula šta si cekao do sada sa tako dobrim materijalima. idemo dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Octobar 4, 2016 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Cesce trebas da ides na ovakva putovanja...vidi kakav si fit bio jbt... Ej Srbijo,ej jaganjci,prasci.... Ja sam i sada fit samo sam promenio kategoriju. Jaganjci, prasici??? Boze sta pricas, pa ja sam vegan. Dobri moj Mile, krijem slike sa tura pa mi onda i za par godina kad ih nadjem bude opet lepo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Octobar 4, 2016 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo spavanje na motoru je dokaz koliko su pojedinci pravi bajkeri, ma bajkerčine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 8, 2017 (promenjeno) nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Iskopah stari hard disk pa da zavrsim nedovrsen putopis iz Vijetnama bas tamo gde sam stao. Posle spavanja u 5 stars hotelu put nas vodi kroz ruralne predele Laosa. Vozimo ka gradu Phonsavan krivudavim losim putem. Opet nailazimo na sela prepuna dece. Ovi su nekako uplaseni i iznenadjeni nasim dolaskom. Pokusavamo da ih omeksamo slatkisima. Promenio Novembar 8, 2017 član Mikulanac 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 8, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je drugi svet..Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6064 Napisano Novembar 8, 2017 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najzad...nismo dugo čekali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 9, 2017 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zezaj, zezaj Cika Rajko. Da nastavim tamo gde sam stao i pokusam putopis dovesti kraju. Phonsavan je mali grad u srcu Laosa. Nedaleko od njega se nalazi arheolosko nalaziste koje potice iz gvozdenog doba. To je veliko polje na kome su pobacani kameni cupovi raznih velicina i dimenzija. Meni je ipak nesto drugo bilo zanimljivije jer za taj podatak do tada nikad nisam cuo. Ovaj deo Laosa su redovno bombardovali Amerikanci u toku Vijetnamskog rata boreci se prakticno protiv zacetka komunizma u toj zemlji i prebeglih boraca Severnog Vijetnama. Na ovom podrucju su nasi prijatelji sa zapada izbacili vise bombi nego u celom II svetskom ratu. Ostao je veliki broj neeksplodiranih tako da je kretanje strogo ograniceno. Naravno radi se o cuvenim humanim kasetnim bombama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 9, 2017 (promenjeno) nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Sledece i poslednje zanimljivo mesto na ovoj moto turi je mali grad Vang Vieng. Smesten je na reci Nam Song, okruzen brdima. Grad je prepun hotela, hostela, restorana, prodavnica, agencija itd... Sve je jako jeftino, od smestaja do hrane pa i ostalih poroka ( sex, droga, alkohol). Moze se reci jedna prava hipi komuna. Glavne stvari u toku dana se desavaju na reci. Ljudi se prebacuju uzvodno nekih 5-6km od grada i onda se spustaju u gumama, raznim camcima do samog centra, onda opet nazad i tako vise puta dnevno. Duz reke sa obe strane se nalaze kafici gde se kupuje alkohol i jos svasta nesto. Mi se nismo spustali nizvodno vec smo zaboli jedan kafic odakle smo gledali cudne face koje su plutale pored nas. Neki su skakali sa lijana i prilicno se ugruvali posto je visina poprilicna. Ja sam napadnut od dva Tajca zavrsio obucen u reci ali sam se borio kao lav pa zamalo ne udavih jednog od njih. Ovo je jedna od onih tura koje se zauvek pamte. Bilo je uzivanje voziti, upoznavati nove zemlje i specificne kulture. Drustvo na nivou, uvek spremno za zajebanciju i pored umora. Ko god odluci da provoza Jugoistocnu Aziju nece pogresiti, bice prezadovoljan. Promenio Novembar 9, 2017 član Mikulanac 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14925 Napisano Novembar 9, 2017 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Bas nekako,primeren zavrsetak,hipi komuna,svi zadovoljni,oseca se malo sete ... Msm da ce i dosta nas zapamtiti ovu turu tj putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Novembar 10, 2017 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Прелепо , свака част Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Novembar 14, 2017 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan "Bas nekako,primeren zavrsetak,hipi komuna,svi zadovoljni,oseca se malo sete ... " I "mala nevesta" se udala Odlicno, svaka cast, nesvakidasnje. Barem za nas koji ne zivimo u tom delu sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...