PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 6, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 7, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan PozZdrav Borgi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene ovde medju vama.Ja sam Nikola iz Obrenovca sam imam MZ 250 etz toliko od mene za sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Septembar 1, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao!! Postavi neku fotku svog motorceta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Septembar 1, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Postavicu to je onaj crni biser sa faceboka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Septembar 1, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Septembar 2, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Septembar 4, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Septembar 4, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasaooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sever 0 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan caos ja sam sever,, vozim ts 150 iz 79 presao je nesto vise od 8 hiljada,,, u fullu je uskoro vam kacim fotke,,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran mz 0 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ 125 SM Prijavi odgovor kao problematičan Cao! Imam MZ 125 sm 2004.godiste i interesuje me kako da skinem blokadu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 17, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Cao! Imam MZ 125 sm 2004.godiste i interesuje me kako da skinem blokadu? u karb.-u, kako sam cuo stave manje usisne gume (karb/glava...) i manju glavnu diznu, ako i ima blokadu... Koliko to ima Kw? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 17, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan caos ja sam sever,, vozim ts 150 iz 79 presao je nesto vise od 8 hiljada,,, u fullu je uskoro vam kacim fotke,,,,,, Dobrodosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 18, 2012 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan caos ja sam sever,, vozim ts 150 iz 79 presao je nesto vise od 8 hiljada,,, u fullu je uskoro vam kacim fotke,,,,,, POzdrav i dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran mz 0 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ 125 SM Prijavi odgovor kao problematičan Cao! Imam MZ 125 sm 2004.godiste i interesuje me kako da skinem blokadu? u karb.-u, kako sam cuo stave manje usisne gume (karb/glava...) i manju glavnu diznu, ako i ima blokadu... Koliko to ima Kw? Nesto sam nacuo da je blokada elektronska i da mora da se menja,tj. da se stavi druga koja blokira na vecem broju obrtaja. Ima 16ks. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1289 Napisano Maj 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan možda da promeniš cdi, ali 16ks iz 125ccm 4t to je to, da je 2t bilo bi malo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkec 0 Napisano Maj 26, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan zdravo momci,ja sam ovde nov pa nisam u toku da li se negde organizuje mz skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 26, 2012 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Da, organizuje se i to bas sad ( juce, danas i sutra )- u Arilju ( malo pored ) . Imas ovde sve : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/76433-5-skup-mz-sveta-organizacija-i-dogovori/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shadow.dancer 0 Napisano Jul 5, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Suzuki GS500 '93 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, ja imam MZ skorpion, 660 cc, i trenutno sam jako besan jer mi je neko skinuo MZ znak sa leve strane i skinuo zavrtanj sa kilometar sata za resetovanje kilometraze. Ne mogu da verujem da postoje takvi ljudi koji to rade...Ajde da razumem da mu je znak lep i redak pa je skinuo da ima, mada i to mrzim, ali da mi izvuce ono iz km sata e to ne mogu da shvatim ! Inace, ako ima jos neko da tera MZ skorpion, bilo bi mi jako drago da se javi. Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ Milan 4 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Vladicin Han Motocikl: MZ 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima! Da li neko moze da mi kaze kako da nabavim, kupim onaj spojler tj. vizir oko prednjeg fara? Da li to uopste i postoji? Pocinjem MZ-u da vozim za mesec, dva... Boze zdravlje, pa bi hteo da mu dodam neke sitnice. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 4, 2013 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! U temi "Kupujem - prodajem" su oglasne ponude, nemamo sve u oglasima ali ako napišeš šta ti treba neko će se sigurno javiti sa novim ili polovnim delovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada milikic 2 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Prokuplje, Srbija Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam sve zaljubljenike u MZ motore, nov sam na forumu i jako mi je drago da postoji ovaj kutak, citam svakodnevno i odusevljen sam sve pohvale od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Maj 22, 2013 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao u "vamiliju". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada milikic 2 Napisano Maj 22, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Prokuplje, Srbija Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na prijemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Maj 22, 2013 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu i drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...