Tomos94 47 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan stublina je ja mislim kad radilica se glatko okrece nezapinje nigde takodje i menjac a ima neke sare na stublini crne ali nema riseva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Januar 9, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Onda pravac kod Radosavljevica na busenje,sklopis masinu i onda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 9, 2013 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan dada jedva cekam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolege danas sam skinuo cilindar i probao sam klip ds bez karika klip ispada napolje strasno i ima lufta dok madjarski stari neispada napolje i zapinje na sredini stublina uopste nije dobro razbusena strasno merio sam zazor karika preko 030 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 121 Napisano Januar 10, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Znas sta ti je ciniti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan spakovao sam stublinu i klip i napisao majstoru da se razbusi po klipu doda 6stotih i honuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 10, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan kako bolje da probusim cilindar na 5 ili 6 stotih Lepo sam ti rekao, idi na mašinsku obradu pa vidi. A koliku toleranciju - to ti zavisi od dosta stvari a izmedju ostalog i od ulja koje ćeš da koristiš za podmazivanje i od toga kako ćeš to voziti ! Ne zaboravi ponjeti i novi klip sa cilindrom. Inace cilindar mora biti obradjen prema klipu na "x" ( odredi majstor posto izmjeri klip ) toleranciju da kad okrenes cilindar i ubacis klip u njega ( ne guras, vec ga lagano pustis ) on mora svojim donjim rubom zapeti i stati u vrhu cilindra,a ne ispasti iz cilindra.Naravno klip mora izaci iz cilindara kad ga povuces rukom. Pa pravi redosled je sledeći : 1. Prvo odneseš cilindar na mašinsku obradu da ga premere i da ti kažu koji klip da nabaviš. 2. Kupiš klip koji su ti rekli . 3. Odeš opet na mašinsku obradu i odneseš im i cilindar i klip da tačno izbuše cilindar - spram klipa . 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan sad je 38,5 pa kupio sam klip 39 pa na 39 busim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 10, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A šta ako opet bude lufta ?. Lepo ti rekoh, prvo da stručnjak premeri cilindar, pa tek onda kupuješ klip ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 10, 2013 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan kako ce biti opet lufta xd ima lufta sa ds klipom sa madjarskim nema nego zapinje na sredini Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 11, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan A šta ako opet bude lufta ?. Lepo ti rekoh, prvo da stručnjak premeri cilindar, pa tek onda kupuješ klip ! Ne vidim potrebu da se ovdje vise dijele savjeti kad covjek sve zna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Januar 11, 2013 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Zna sve, sem pravopisa. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 11, 2013 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan javicu vam rezultate obrade koje ulje da koristim za mesavinu ja mislio da pocnem sa Motulom 510 2T Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan cilindar je na obradi trebalo bi ove ili sledece nedelje da stigne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomos94 47 Napisano Januar 30, 2013 Svrati ponekad, 288 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je gotov klip nema lufta nezapinje nigde lock... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...