fireblade1000rr 0 Napisano Januar 6, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,kupujem ili me bar informisite gde kupiti spaner za hondu cbr600rr 2005 godiste? Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Januar 6, 2013 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Imas na pp resenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fireblade1000rr 0 Napisano Januar 6, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i hvala na brzom odgovoru,nesto nisam bas u vodama mehanike,ali sta se desava,kad drzim motor na jacem obrtaju pa mu naglo spustim gas,pocinje da se cuje neko jace "frskanje" ili zveketanje od ispod rezervara motora,kao da se lanac bregaste olabavi pa vise nije stegnut,zbog toga pretpostavljam da je otisao taj spaner,inace motor ima 14.000km i odrzavan,ne verujem da je u pitanju lanac ili nesto drugo. sada cu procitati p.p ako je potrebno otvoricu novu temu,sa izlozenim problemom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fireblade1000rr 0 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Januar 11, 2013 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Evo spaner kod kolege Kanarinca za 15 e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fireblade1000rr 0 Napisano Januar 12, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan video sam,ali moze da se desi da radi isto ko i moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Januar 13, 2013 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Neka ga proba...on ili radi ili ne radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojkanv 0 Napisano Januar 13, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam i ja spaner orginal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fireblade1000rr 0 Napisano Januar 13, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan posalji mi cenu na pp. hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojkanv 0 Napisano Januar 14, 2013 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...