Jump to content

Moto Zajednica

Test voznja do Montenegra

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 124 postova
  • Motocikl: Suzuki DL 650 V Strom

Komsija,sto se tice opreme,ljudi su u pravu i ti si toga svestan.A sto se tice tog tenka,to je najbolji skuter ikad napravljen(izvini kume :nanana: ),a kompetentan sam da pricam o tome jer sam ga vozio prosle godine.I danas mi zaigra u stomaku kad se setim osecaja dok preticem u ulici B.Miljkovica,i kada pri brzini od 80km/h pritisnem POWER dugme.Jednostavno savrsen skuter,a o udobnosti i da ne pricamo.Mada i Panrheon ti je bio udoban. :jee: .Do sledeceg putopisa veliki pozdrav i srecni praznici...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi scooter club, 1676 postova
  • Motocikl: Sanja o NT1100 :)

Ne razumem ljude koji toliko potenciraju na razlici izmedju motora i skutera, moj SKUTER ili MOTOR kako god , je iako posedujem i motor sa R karakteristikama, mnogo ali mnogo prijatniji za voznju kada su ovakva putovanja u pitanju, posebno kada se nosi dodatni prtljag kao u ovom slucaju a ruku na stranu sto nisam bio sam.

Smatram da se ovi putopisi pisu kako bi se razmenile informacije o putu podelila iskustva i ubilo vreme u ovim zimskim mesecima svih nas koji vozimo na dva tocka i smatram da komentari koji potcenjuju slabiji vid motora nije na mestu. To koliko konja imamo izmedju nogu dok vozimo, ne dokazuje nasu muskost i snagu vec neke druge stvari. Ovako isprovociran moram da pomenem da sam do sada vozio sve i svasta ali uglavom po gradu i ovaj model Suzuki Burgmana me je odusevio , ogromnim prostorom za prtljag, abs-om, odlicnim kocnicama, ogromnom udobnoscu, sminkom poput sklapajucih retrovizora i sklapajuceg vizira, dobrom potrosnjom i odlicnom autonomijom ( trosi 4,8 l a u rezervaru staje 15 l). Licno ne rade mi kompleksi kada neko pomene rec SKUTER, jer vozim i R ali zna da zasmeta i da ucini da se onaj ko ima SKUTER oseca indisponirano sto smatram da ne bi trebalo.

Nisam zeleo nikoga da uvredim ali smatram da ovde ali i na svakom drugom mestu mi trebamo pre svega da se postujemo.

PUNO POZDRAVA ZA SVE ONE KOJI VOZE NA DVA TOCKA

Prvo svaka cast za ovo sto sam ti citirao! Sto se tice putopisa, fali samo ono sa fejsa " like " pa da ti svaku sliku lajkujem! Sto se tice voznje bez opreme, tu mi je na neki nacin drago da te vidim, jer je to ona opustena voznja sa lepsom polovinom. Ali sto se tice bezbednosti, nije bas prijatno ...ali tu imas + ,ma koliko se stariji ljutili. Zamerka, nemoj biti toliki pozer, daj da i devojka/zena ima uspomene sa putovanja! 1nanana.gif P.S. Samo nastavi da vozis i pises, nadam se i ja skorijem odlasku na more sa mojim SKUTEROM! :)1zdravo.gif

• Podržavam 2

• U prolazu, 19 postova

hvala na savetima ove godine planiramo da krenemo bas tim putem kojim si ti prosao. Ova staranica putopisi je super pomogne ti monogo oko odluke. A sto se tice skutera to su najbolji dvotockasi za duza putovanja

• Svrati ponekad, 318 postova
  • Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09

GALE preporucio bih ti ako ides preko Zabljaka da obavezno nastavis ka Niksicu preko Trse, ni sam ne znam zasto nisam verovao u sebe i nastavio tim putem , bukvalno u tim trenutcima kada sam se nasao na tom putu nisam video nikoga ko bi mi potvrdio da sam na pravom putu, citajuci ponovo neke od putopisa taj osecaj izgubljenog ili propustenog mi je sve jaci , gledacu da ove godine to propusteno obidjem jer na slikama deluje fenomenalno , verujem da ce uzivo biti jos lepse

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja