nita 5 Napisano Decembar 31, 2012 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozzz. kupio sam motor pre 2 nedelje,probao sam ga i ide odlicno,posto nisam ranije imao iskustva sa ovim tipom motora intresuje me malo vise o motoru,koja je potrosnja,kako se pokazao u odnosu na ostale 125-ice itd. inace moj je 1990 god. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10501 Napisano Januar 1, 2013 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan potrazi malo po forumu, ima dosta tema o NSR 125 i slicnima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Januar 1, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ma znam gledao sam nego me eto tako malo interesuju misljenja drugih bajkera koji su imali ovaj motor ili ga imaju a naravno i onih koji se razumeju u te motore. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Januar 4, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan moj karburator je delorto 26 po forumu sam trazio i po onome sto pise ne bi trebao da trosi vise od 5 litara pa me iteresuje da li je to istina ili ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
elprogramero 26 Napisano Januar 4, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srbija Motocikl: CBR 900 RR Fireblade Prijavi odgovor kao problematičan E imao sam ja NSR 125 1992. kao prvi "veci" motor... SLATKO sam se navozao sa njime iskreno da ti kazem... Super motorce, uzivaces, videces kad ti otvori YPVS na 7-8000 obrtaja i kad "cimne" skoro kao pravi motor... Salu na stranu, nisam siguran da li je model kao onaj sto sam vozio, ali to je super motor. Sto se potrosnje tice, nisam obracao paznju pa ne mogu tacno da ti kazem, ali vodi racuna o ulju koje koristis za mesavinu, procitaj malo po forumu, nemoj da sipas svasta... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Januar 5, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan da, motor je stvarno super,sa 26 karburatorom ide oko 150-160 za ne poverovati ali je tako,a sto se tice ulja sipam iskljucivo ipone 2t. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 564 Napisano Januar 8, 2013 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je prosecna potrosnja 5.5L, a kad se tera u crveno trosi vise. Samo full sintetiku sipaj, ja vec oko 5000km sipam motul 710 i nemam problema sa motorcetom. Motor je dobar za pocetak, ali smorice te za neki mesec Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Januar 8, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa za sada mi je sasvim dovoljan i zadovoljan sam motorom,tek sam ga kupio pa neznam bas toliko oko njega ,aij boze moj naucicu,pa me je interesovalo mislenje drugih ljudi koji znaju vise od mene o motorima,a sa obzirom da imam 15 godina neverujem da cu uzimati nesto jace od 125 ccm bar jos 1-2 godine pa posle cemo videti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 564 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Oke, nisam znao da imas 15 god, bice nsr-ka super onda, nista vise ti ne treba. Bice vremena za vece kubikaze, samo polako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Januar 16, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko mozda zna gde ima dekla kvacila(kao na slici) za hondu nsr 125 89-90 god. posto je moja pukla? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Januar 18, 2013 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Zasto neprobas taj dekli da zalepis tecnim metalom iznutra ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Januar 20, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan tako cu i morati napraviti posto ovakvog nema nigde a bojim se da nebi opet pustao posto ima pukotine na vise mesta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 20, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan moraces ove pukotine kod poluge kvacila da zavaris,to treba da savlada 4 opruge..taj gurac a kolko vidim bas tu ima pukotine,,ako zakrpis tecnim metalom pucace stalno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano Januar 20, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan A da odneses da ti neko ko radi aluminijum zavari? Bokilic je bio brzi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nita 5 Napisano Januar 21, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan videcu jos razmisljam sta da radim hvala na savetima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...