VladaSD 2364 Napisano Decembar 28, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ih za sebe, al se zahebo...dobre mi kad ih obujem, al bole noge kad skijam. Probao ih u dva navrata na stazi, bezuspešno i to je sve od njihovih korišćenja. Veličina 270, 85 flexa i što je specifično za ovaj model, otvaraju se sa zadnje strane u listnom delu potkolenice, što veoma olakšava obuvanje istih. Nove platio na Expozimu 230 evra.....sada ih prodajem za 130 evra (srpski ekonomista, al stoje za dž). Može i zamena za razno...enduro čizme, cross kaciga, snowboard daska, telefon .... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha pazikad sam i ja kupio iste obuo ih samo jednom i od tada stoje (više nežnam ni gde su) mislim da bi odgovarele nekom ko je ispod 80kg ali mi koji važemo trocifren broj nikako Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, sad, kad su ti dosta velike da ih obuješ, a posle ne možeš da skijaš, nešto nisi dobro regulisao. Verovatno nisi podesio mogučnost podešavanja na WALK kad ideš pešice ili na SKI kad skijaš. Veruj mi, ako to nije na svom mestu, bole noge nenormalno. Drugo, koliko sam video na slikama imaš mogučnost i micro podešavana zatvaranja-zakapčanja. Jednostavno zakopčaš toliko koliko ti treba a ne (pre) više. Treče, nemoj das imaš obuveno više od 1 para čarapa. Sve što je više smeta i može da prouzrukuje velike bolove zbog prejakog stezanja i posledično premalog protoka krvi kroz vene na nogama. Posle toga ne bi smeli da te stežu i bilo bi šteta da se prodaju jer izgubiš min 100 € i pitanje je, ako ne budeš imao istih problema, kad kupiš nove - druge. Jedino ako ti trebaju pare, pa se prodaju zbog toga, onda srečno sa prodajom. Pozdrav PS: Ajde napiši, koji je broj sa kutije - 26, 26.5, 27, 27.5, 28, 28.5, 29, ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 28, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prvo, sad, kad su ti dosta velike da ih obuješ, a posle ne možeš da skijaš, nešto nisi dobro regulisao. Verovatno nisi podesio mogučnost podešavanja na WALK kad ideš pešice ili na SKI kad skijaš. Veruj mi, ako to nije na svom mestu, bole noge nenormalno. Drugo, koliko sam video na slikama imaš mogučnost i micro podešavana zatvaranja-zakapčanja. Jednostavno zakopčaš toliko koliko ti treba a ne (pre) više. Treče, nemoj das imaš obuveno više od 1 para čarapa. Sve što je više smeta i može da prouzrukuje velike bolove zbog prejakog stezanja i posledično premalog protoka krvi kroz vene na nogama. Posle toga ne bi smeli da te stežu i bilo bi šteta da se prodaju jer izgubiš min 100 € i pitanje je, ako ne budeš imao istih problema, kad kupiš nove - druge. Jedino ako ti trebaju pare, pa se prodaju zbog toga, onda srečno sa prodajom. Pozdrav PS: Ajde napiši, koji je broj sa kutije - 26, 26.5, 27, 27.5, 28, 28.5, 29, ... Na kutiji pise 270...druže hvala na savetima, sve to stoji i sve ja to znam ...imam veliko iskustvo u ovom sportu. Problem je što sam ja od trenutka kupovine do prvog skijanja ostavio cigarete i dobio cca 20 kg u masi , za jako kratko vreme. Ne trebaju mi više ove, kupio sam drugi model, za punačke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 28, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha pazikad sam i ja kupio iste obuo ih samo jednom i od tada stoje (više nežnam ni gde su) mislim da bi odgovarele nekom ko je ispod 80kg ali mi koji važemo trocifren broj nikako Pazi kad su mi propala dva dana skijanja u La Plagne u Francuskoj, jer sam sebe smatrao i dalje profi skijašem i sa težinom bebe slona. Sva sreća pa su mi drugari slične ili veće mrge, pa pozajmih veće pancerice. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano Decembar 28, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Pazi kad su mi propala dva dana skijanja u La Plagne u Francuskoj, jer sam sebe smatrao i dalje profi skijašem i sa težinom bebe slona. Sva sreća pa su mi drugari slične ili veće mrge, pa pozajmih veće pancerice. E druže, da znaš isto ovako se desilo mom prijatelju ove godine u Italiji. Kupio je nove pancere isto Nordica, pa hodao sa njima pola sata po prodavaonici i sve je bilo OK. Dok nismo došli na skijalište . Posle jedno 2 vožnje kaže ne mogu više, bole noge. Mi mu kažemo smanji malo klipsne, previše si stegao a on več imao na zadnjem mogučem. Dobro,ako ne ide onda ne ide i onda nas je ostatak dana sačekao u afterski, napio se i onda se skupa vratimo u apartman. Posle više nije skijao jer ga previše bolelo. E tek predzadnji 6. dan skijanja ja pogledam njegove pancere i vidim da ima mogučnost dodatnog podešavanja podkolenskog dela pancera. Kad mu to sredim, on proba i zamisli uspeo je da se naskija za sve dane. Prosto neverovatno, koliko može taj problem(čič) da smori. Zato sam ti i napisao (pošto tvoji panceri to imaju), da se podese klipsne na odgovarajuči obseg noge ispod koljena. A ima i mogučnost micro podešavanja. Dobro ako si stvarno pridobio 20 kg onda vjerujem, da su pancerice malo "tesne" Izvini za OFF, pancerice su stvarno kvalitetne svakako vrede taj novac Vjerujem, da češ ih brzo prodati. Jedino ne znam koji je to broj 270 ? Da nije možda 27.0 ? Koji broj cipela si nosio pre nego što si nabacio ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 30, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Da, da ..to je 27.0 ili 42 , 42 1/2..........ja nosim obuću broj 43 i nemam problem sa stopalom...ali list više ne mogu da ubacim, a da ne prekinem dotok krvotoka Ja bih najviše voleo da smršam, pa da mogu i u njima da skijam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 8, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko šta za zamenu.....? Pancerice su odlične Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 20, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Može i korekcija cene, nove bre pancerice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...