Doctor46 0 Napisano Decembar 1, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro bi trebalo da kupim neki koznjak po mogucnosti neki motoraski do 200 jevreja , pa me zanima gde ima , prvenstveno NS i eventualno BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 1, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan koznjak po mogucnosti neki motoraski do 200 jevreja definisi sta si mislio ovim reci posto je sirok pojam motoraski, po meni je to Alpinestar kozna jakna namenjena za voznju R-ova a nisam siguran sta ti tacno podrazumevas tim izrazom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa nemam nista odredjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 3, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa nemam nista odredjeno U tom slucaju sam ti ovime,sve reko. po meni je to Alpinestar kozna jakna namenjena za voznju R-ova Xtreme na starom putu NS-BG, evo ti sajt pa se snalazi www.xtreme.co.yu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 3, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ti onaj lik za kog mislim da jesi... Prvo kacigu kupi pa onda jaknu... Nece te jakna sachuvati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doctor46 0 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan onda ja nisam lik koji ti mislis da jesam. Cim sam kupio motor kupio sam AGV longway. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Decembar 6, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjenje sa moje strane buraz Ima tu u kraju jedan lik isto tog sprinta vozi i glupira se i majmunishe se ... pa sam vas pomeshao Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...