vasa 31 Napisano Decembar 23, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem paljenje za gore pomenuti agregat. Moto plat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 24, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam magnet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 24, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem paljenje za gore pomenuti agregat. Moto plat e vid vako unutrasnji precnik je 92,5mm,spoljni precnik je 110,5,i konus pocinje sa 16 a zavrsava se na 18 mm,pa ti sad vidi jel to to a mislim da jeste bar na oko,evo ti br .mob. da imas 0616701577 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Magnet mi je dobar,sve ostalo nije.Neki strucnjak ga nesto prevezivao i spalio sve sem magneta. U svakom slucaju hvala ti. Za isti ovakav motor mi treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam kompletno paljenje od modela 123! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 25, 2012 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Tel.065\6127000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 28, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan nista bez cika Pere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...