Kypck 188 Napisano Decembar 23, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Потпуно и квалитетно реновиран стан од 35 квадрата Норвешки штедљиви радијатори у свим просторијама, клима, интернет, кабловска Блиндирана врата, квалитетна ПВЦ столарија, спољашња изолација На 5 метара од станице буса 65 – до Вука за 3, Трга Републике за 10, Новог Београда за 20 мин Ниски трошкови инфостана Месечни најам 200 евра + депозит + трошкови режија Одмах усељив ! Соба Купатило Кухинја и трпезарија Улаз Контакт на ПП или на 063/216-246 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Decembar 24, 2012 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Do pre nedelju dana sam tražio stan za sebe... I moram da priznam, šta ljudi sve izdaju u ovom Beogradu... Sramota me je. Ovaj stan, po slikama, izgleda za klasu, dve, bolje od svega što sam gledao, za pristojnu cenu. Želim ti da ga brzo izdaš. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 24, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Stan sam u fazama sredjivao za sebe i zenu i ulozio solidnu kintu. Ljudi cesto pokupe stare stvari i ubace u stan iz 70ih koji izdaju, a napisu renoviran. Opet s druge strane, cuo sam za par slucajeva gde ni neki stanari nisu za bolje od toga. Generalno, sigurno da ima i boljeg, ali ovo je za nas bilo super (ima i parkinga za auto i za motoric, mirno je, blizu centra, kraj u kome sam rodjen je po mom ukusu.. Nadam se da ce se pojaviti korektan stanar za koga imam i bajkersku ponudu. Za par dana cu staviti oglas i na internet, a do tada ce biti samo ovde. Vec par godina izdajem stan i nikad nisam davao oglas, uvek se neko pojavio "preko veze" PS u stanu je i pegla, TV i DVD plejer koji se ne vide na slikama 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Decembar 24, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan sjajan stan druze! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 24, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Пас је добродошао, само ако ништа не грицка осим своје хране У пакету се добија и табла "чувај се пса" @ зекапека Хвала 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...