milan Le 4 Napisano Decembar 17, 2012 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre par meseci sam kupio Afriku RD03, razmisljam se u kojoj boji bi najlepse ispalo sa sto moanjom kombinacijom boja? Ko ima neke slike, ili zna neke korisne linkove nek predlozi! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 242 Napisano Decembar 17, 2012 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan imao 92g. belo crveno plava kombinacija. Prosle godine u Buljaricama ( MN ) video mat crnu sa narandzastim detaljima, svidela mi se na prvi pogled a pored nje jos tri u fabrickim bojama. Sve je stvar ukusa, na tebi je da odlucis ipak je to tvoja mezimica. Imao sam i fotku te crne ali nazalost pukli svi podaci u memoriskoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Decembar 17, 2012 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo uradjena je ova, u posebnoj temi našeg kolege Smokes-a KLIK 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Decembar 18, 2012 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, smokes je majstor nad majstorima, mada ja nebih stavljao puno boja, ne volim sareno. Dve boje su sasvim dovoljne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1078 Napisano Februar 2, 2013 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan evo prijatelju, meni je ova kombinacija vrh... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Februar 2, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan A da probas sa nakom kamuflaznom varijantom, mislim na onu pustinjsku kamuflazu u kombinaciji sa belim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam svoju hteo ovako da uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 3, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan SmokeS-ovih ruku delo. Dečko je jako talentovan i svakako ima moju preporuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Februar 4, 2013 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kladim se dabi joj kamuflazna boja lepo stajala, narocita ona boje peska. Mislim da je to preskupo za moj dzep... Ram je u crnoj boji, zafarbao sam na nekoliko mesta gde je izguljen, rol bar cu ofarbati takodje u crnu, i plastike u beloj boji. Mislim da ce fino izgledati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Februar 4, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Koliko Sam cuo, airbrush je oko 300e, ako je vec farbas bolje se malo strpi, skupljaj lovu I ofarbaj kako valja. U svakom slucaju imas odlican motor, dok ne skupis lovu mozes da furas "Hank Moody Bole me usi kako mi izgleda motor" fazon. Salim se, kako god odlucis bitno je da je tebi lepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Februar 5, 2013 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan Ram je u crnoj boji, zafarbao sam na nekoliko mesta gde je izguljen, rol bar cu ofarbati takodje u crnu, i plastike u beloj boji. Mislim da ce fino izgledati.... Mislim da nece lose ispasti. Video sam Super Teneru u beloj perla boji i iznenadio se koliko joj dobro stoji. Kad je čista izgleda ekstra, a kad se malo iskaljavi dobija Camel Trophy smek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najlepša je originalna fabrička kombinacija. Plavo - crveno - belo. Malo je retro ali je baš u tome šmek. To joj je ipak zaštitni znak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Februar 5, 2013 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni je ona lepa i bez plastika... Ali ne bih tako da je vozim, nema smisla, ostacu bez akumikaltora i jos kojkakvih sitnica koje mogu da se poskidaju s nje. Ona je ofarbana crveno,plavo, bela... Ne stoje joj lose te boje, ali je predhodni vlasnik lepio neke 3m folije, kao neki tribali...i to izgleda kao da su se deca igrala! A sto se tice kombinacije boja, lepo je to, ali bojim se da ja kao amater necu moci lepo da odradim te sare, tako da se ne bih igrao, pa da me to skuplje kosta...nego cu sve u jednoj boji. Izbacicu sliku kad budem odradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 5, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi ovako. Original te šare nisu farbane nego su nalepnice. Nađi nekoga ko ima štampariju pa vidi da li može da ti odradi te nalepnice kao u orgunalu. Te nalepnice u service manuelu imaju i svoj part number, tako da bi možda mogle i da se poruče. Ne znam nisam baš siguran ali možeš da pokušaš. Znači ofarbaš je u belo a nalepnice kupiš i zalepiš i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Februar 6, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan evo prijatelju, meni je ova kombinacija vrh... Ovo je baš lep motor! Jesi ti siguran da je ovo Afrika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Februar 6, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno a prelepo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...