sci 26 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Posle sastanka BJB zajednice, odrzanog 27.XI 2007-me godine, doneta je konacna odluka o usvajanju ZVANICNOG izgleda peticije koja se tice umanjenja svih taksi vezanih za registraciju, osiguranje i jos nekih pogodnosti cijim usvajanjem dobijaju svi motociklisti! Zvanicni i konacni izgled peticije je prikacen u pdf fajlu! U najskorijem vremenu cemo dodati listing za potpise peticije. Listing dodao Pablo u gornjem postu, tako da celu peticiju sa listingom mozete preuzeti u gornjem postu pod "peticija finalno". PETICIJA.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Imam primebu na peticiju ;D prvo moram da izrazim svoje pohvale na raxun poslednje tacke, a mala primedba je greska u kucanju u 3 pasosu na drugoj strani pise ' odeljenu od drugih kolovoznih traka zutom linijom....' Fali 'p' kako bi pisalo ' podelejenu' . EDIT Ja mislim da fali jos samo da se usaglasi kako ce izgledati list za potpisivanje i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Novembar 29, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Idemo napred, drugari! Dogovorena je konacna peticija, formiran je finalni dokument (Dragane, ubacio sam tvoj dopunjeni tekst u onaj finalni Word koji je napravio clan Shesti) i kacim ga uz ovu poruku. Jako je bitno da sada prestanemo sa medjusobnim prepucavanjima i da prionemo na prikupljanje potpisa. Sci je vodja akcije i njemu saljemo koverte sa potpisima (osim ako ne javi drugacije zbog puno poste koja ce mu, nadam se, pristici ). Dakle, nema vise diskusije, svaki nekoristan komentar brisemo. PS: Road Gunner, ispravno je Sci napisao, 'Odeliti' znaci ograniciti podelu Peticija - finalno.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan E ova izgleda ozbiljnije nego ona stara, sada je na nama samo da se ujedinimo i konacno krenemo dalje sa mrtve tacke! . Ocete praviti novu listu za potpise ili ce ostati ona stara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Novembar 29, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Neka ostane ta sa dokumenta. Jeste zbijeno, ali je izvodljivo da se potpise. Sci je u pravu, realno je tu najbitniji broj licne karte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Popravite kapitalizaciju I ma prvoj strani ispod naslova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan drugari jedno pitanje,ako mislite da je off brisite ga poceo sam da prikupljam potpise i jedan prijatelj mi rece da je vec bilo nekih izmena u zakonu u vezi motociklista ,kao da sacekamo posle nove godine,kako on kaze izmedjuostalog, je da ce se prema motociklistima odnositi kao prema pesacima,tj kao ugrozenim ucesnicima u saobracaju tj da ce kazne sa ostale ucesnike biti vece ukoliko nas ne ispostuju,tako sam nacuo,ako gresim brisite odmah ili cu ja obrisati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti skupljaj sto vise potpisa i nista se ne sekiraj ;D Nije toliko vazna svaka tacka, ili zarez, jer je tekst koji cete stampati za vasu internu upotrebu, verujem da vecina ljudi koji ce potpisati peticiju nece citati sve, vec samo nase zahteve na trecoj strani, tako da je najvaznije da sada svu energiju usmerimo na prikupljanju sto veceg broja potpisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Novembar 30, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, znaci akcija je sledeca(ispravite me ako gresim)- treba da skupljamo potpise i ondak da ih saljemo sci-u na postu. Svaki potpis treba da sadrzi ime, prezime i br. licne karte... jel jos nesto treba da se navede ili je to sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Novembar 30, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ime, prezime i OBAVEZAN svojerucni potpis, broj licne karte (to je onaj manji broj sa leve strane), adresu i mesto stanovanja!!! Peticiju imate dole u mom postu (samo tekst), a komplet (tekst i listing za potpise) u Pablovom postu! Evo je ponovo u kompletu i jos jednom molimo da se ne vrsi dalja rasprava, ovo je finalna verzija, SKUPLJAJMO POTPISE GRADJANA! Ovo je takodje i ispit nase zrelosti, ajmo da pokazemo da imamo stav, da znamo sta hocemo i da to izguramo do kraja. Hvala na razumevanju! Ispod je peticija! Peticija - finalno.doc Peticija - finalno.doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aku 11 Napisano Decembar 3, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: BG Motocikl: TDM 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Raspodelite to i po drugim forumima, shto bajkerskim shto ostalim, mislim na link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan koji je zadlji datum kada treba da se posalju liste sa potpisima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 6, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ako si skupio salji odmah, sto pre to bolje, a datum istice kad skupimo dovoljan broj glasova, ali to ne znaci da svi cekamo taj "zadnji momenat" za slanje, nego kako popunimo listu, tako saljemo, kasnije ako skupimo jos, mozemo slati jos! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Decembar 10, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, obrisani su prethodni postovi koji su imali za cilj diskusiju oko opravdanosti peticije i zahteva u njoj. O samom tekstu peticije smo dugo diskutovali i na kraju se slozili oko konacnog skupa zahteva. Ova tema sluzi ne za dalju diskusiju, vec za organizaciju oko potpisivanja peticije. Sto se obrisanih komentara tice, molim da shvatite ovo. Za peticiju o kojoj ovde pricamo je realno pitanje moze li bilo sta da promeni u zakonima. Ono sto je najveca vrednost predavanja ove peticije vlastima je da nekome 'gore' pokazemo sta generalno zelimo i pre svega da POSTOJIMO kao organizovana grupa ljudi. To je verovali ili ne najvrednija stvar koja se moze ostvariti ovom peticijom. Daleko od toga da kazem da zahtevi u peticiji nisu utemeljeni i u krajnju ruku normalni. Jako bi dobro bilo kad bi vecinu ako ne i sve nase zahteve vlasti barem uzele u obzir, pa neka negde neko od tih politicara izadje pred skupstinu sa svojom 'revolucionarnom' idejom (kojoj smo mi mozda milimetar doprineli da mu se desi u glavi)... Dakle, hajde da ne diskutujemo vise, vec da se bacimo u prikupljanje potpisa. Tesko da cemo napraviti takvu peticiju oko koje cemo se svi sloziti. Hajde da se barem slozimo oko toga da je potrebno da je potpisemo i predamo vlastima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan dokle je stiglo potpisivanje peticije, ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Decembar 23, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi! Samo od nas! Koliko budemo vredni, toliko cemo skupiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Januar 6, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi koji je datum za predaju ovih potpisa dokle se skupljaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Januar 6, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Skupljace se mesecima dok ne skupimo dovoljan broj potpisa. Adresa za slanje potpisa je: Radenkovic Dragan, volgina 7 11000 Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 14, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan dokle se stiglo sa prikupljanjem potpisa sakupio sam pedeset potpisa da li mogu da posaljem na onu adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Januar 21, 2008 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dali mora da se upise i adresa stanovanja,bem li ga ljudi mi negoduju zbog adrese ime,prezime,licna nije problem ali to neki nedaju jer mora striktno ili moze i ova tri osnovna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Januar 21, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ime, prezime i OBAVEZAN svojerucni potpis, broj licne karte (to je onaj manji broj sa leve strane), adresu i mesto stanovanja!!! Moze, salji da natu adresu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan uf ja sam kanda zeznuo stvar nakupio sam 50 potpisa ali samo sam sakupio svojerucni potpis broj licne karte dresu i mesto stanovanja ali nisam pisao ime i prezime da li mogu ispred potpisa da stavim kako se ko zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Moze kad mora, dobro je sto ima potpis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Januar 22, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Od sutra cu se aktivirati u vezi peticije(malo kasno ali...),pa me zanima da li prikupljam potpise samo BAJKERA ili mogu recimo caleta pa pitam da potpise...Naravno ne bih preterao ali me zanima da znam.....Uopse bih sve ljude koje poznajem koji imaju veze sa motorima kontaktirao da bih prikupio potpise...Molim vas da mi sto pre odgovorite poceo da prikupljam potpise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Januar 22, 2008 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Moze da se potpise svako ko je punoletan i drzavljanin je Srbije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...