Cvijanović 1724 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem auspuh Giannelli Sprint za Peugeot Vivacity 100 ccm 2T. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 6, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Купујеш два ауспуха кад већ имаш две теме!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1724 Napisano Decembar 8, 2012 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Купујеш два ауспуха кад већ имаш две теме!? Al bi ti pukla šamarčina da si mi ovde.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Decembar 8, 2012 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je forum. Mesto za diskusiju. Razmenu mišljenja, iskustava, informacija ali nikako šamara. Momak je samo pokušao da vam skrene pažnju na to da ste na dva mesta otvorili dve teme po jednom pitanju što je stvarno suvišno. Ništa loše nije mislio i ničim nije zaslužio takvu reakciju sa vaše strane. Molimo vas da se ubuduće uzdržite od bilo kakvih pretnji i "delenja šamara" po forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Decembar 8, 2012 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Купујеш два ауспуха кад већ имаш две теме!? Al bi ti pukla šamarčina da si mi ovde.... ДА сам ја уредник форума био би ти са све твоје две теме трајно обрисан, тј. ошамарен!!! Много сте на крај срца ви из Лазаревца... Иначе, поздрављам и ја тебе. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3578 Napisano Decembar 8, 2012 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Купујеш два ауспуха кад већ имаш две теме!? Al bi ti pukla šamarčina da si mi ovde.... Ahahaha drugi put me danas nasmeja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...