DoXy_RO 3 Napisano Decembar 3, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Posto treba da menjam lanac na motoru, jel nije ravnomerno istegnut, a lancanici su odlicni koliko se vidi. Sta mi savetujete, da li da menjam samo lanac ili i lancanike? I nasao sam neki JTC525X1RX JT ga pravi, na motodelovi sajtu, cena je oko 60eura, kaze covek da je dobar kvalitet i da se stavlja na motore do 130konja. Sta vi mislite o svemu tome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesa boldor 7 Napisano Decembar 3, 2012 U prolazu, 60 postova Motocikl: hondacb 750f,suzuki gsx 750f,gsr750,srad 750 fi Prijavi odgovor kao problematičan po meni obavezno i lanac i lancanike,ja sam probao da menjam samo lanac i nije uspelo,tj kocio se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkKnight 33 Napisano Decembar 4, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: CG-PG Motocikl: GSXR-1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim nikakvu prepreku da se samo lanac odradi ako si siguran da su lančanici ok. BTW taj lanac je dosta skup jer imaš OEM lanac za tvoj motor da naručiš iz USA za 20 USD +18 USD poštarina. Evo ti link. Kod njih ja stalno naručujem i bez greške su. http://www.powersportsplus.com A ako imaš sredstava odradiš i alu lančanike sa -1/+2. mnoooogo su lakši od OEM-a ali se brže habaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Decembar 4, 2012 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala DarkKnight na savetu. Nije skupo u USA ali ko da mi to donese . A sta mislis o onom JT lancu, kod nas je 60eura, i kaze da je dobar kvalitet do 130konja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Nikako nisam zagovornik nastavljanja ili štednje na lancu. Pogotovu na ovim novijim mašinama. Može da radi, a može da bude i Staviš proveren kvalitet i teraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkKnight 33 Napisano Decembar 4, 2012 U prolazu, 47 postova Lokacija: CG-PG Motocikl: GSXR-1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala DarkKnight na savetu. Nije skupo u USA ali ko da mi to donese . A sta mislis o onom JT lancu, kod nas je 60eura, i kaze da je dobar kvalitet do 130konja? Razlog zasto narucujem iz USA OEM djelove je da ne bih morao da razmisljam da li je dobro. Sve sto sam narucio bilo je dobro za moj nivo voznje. Da ne bude zabune ako se trkas na stazi kupi nesto jace. Naravno ako ganjas performanse cijena skace exponencijalno. Ako ti izbaci da je to to za tvoj bajk onda tu nema greske. Sto se tice isporuke dvije stvari: 1. na ovom sajtu ne moras da placas preko PayPal-a nego karticom. 2. Sve regularno stize preko USPS-a sa sve trackingom. Ne placas neke glupe provizije kao kod DHL,UPS,TNT,FedEx-a. 3. Imali smo slucaj da su nesto pogrijesili i naravno ispravili u roku od odmah To su moja iskustva sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Decembar 14, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim nikakvu prepreku da se samo lanac odradi ako si siguran da su lančanici ok. BTW taj lanac je dosta skup jer imaš OEM lanac za tvoj motor da naručiš iz USA za 20 USD +18 USD poštarina. Evo ti link. Kod njih ja stalno naručujem i bez greške su. http://www.powersportsplus.com A ako imaš sredstava odradiš i alu lančanike sa -1/+2. mnoooogo su lakši od OEM-a ali se brže habaju. ovo za cenu lanca nije istina,u USA je lanac za njegov motor koliko si ti rekao pa X minimum 5 puta+postarina,plus mozda carina. ti sad da hoces coveku da das link do tog lanca nemozes sve i da hoces-jer to ne postoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoXy_RO 3 Napisano Januar 7, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Suzuki SV650, Suzuki gsxr k7 Prijavi odgovor kao problematičan Narucio sam iz luisa nov lanac i lancanike, DID je lanac a lancanici Stealth, neki novi sto je skoro izasao na trzistu Hvala svima na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...