Kum_Mixer 117 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto i sam naslov teme kaze, zanima me gde ima da se kupe delovi za Hondu u Srbiji, tacnije mi treba za Hondu CB450 S? Nisam uspeo da pronadjem ovakvu temu na forumu pa eto, ako neko zna neka javi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile89 0 Napisano Decembar 5, 2012 U prolazu, 20 postova Lokacija: novi sad Motocikl: aprilia supermoto Prijavi odgovor kao problematičan Delta automoto u beogradu. oni su zastupnici za hondu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Automoto centar Prodavnica rezervnih delova Novi Beograd Omladinskih brigada 33a tel: 011 201 09 33 fax: 011 216 80 19 http://www.deltaauto.rs/ rad. danom: 8:30 - 16:30 subotom: 9:00 - 15:00 Ja sam tamo narucivao ono sto mi je trebalo. Za 7-15 dana je rok isporuke ako nemaju na lageru. A mislim da im je ovaj sajt namenjen iskljucivo za motocikle: http://www.honda-srbija.rs/code/navigate.php?Id=77 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan A kako im se cene krecu, da li su realne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na primer, ja sam lezaj kormana sa semerinzima platio nekih 4600-4700 dinara dok je na primer u Louisu cena bila 40 evra... U Hondi je definitivno original dok je u Louisu,cini mi se, bio zamenski. Ipak moras sam da potrazis cene delova u drugim prodavnicama i da pozoves Hondu i da ih pitas koje su im cene. Ono sto je povoljnije narucujem u Hondi, dok ono sto nije narucujem gde mi se ucini isplativim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Decembar 5, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Tako cu i da radim. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 6, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Na primer, ja sam lezaj kormana sa semerinzima platio nekih 4600-4700 dinara dok je na primer u Louisu cena bila 40 evra... U Hondi je definitivno original dok je u Louisu,cini mi se, bio zamenski. Ipak moras sam da potrazis cene delova u drugim prodavnicama i da pozoves Hondu i da ih pitas koje su im cene. Ono sto je povoljnije narucujem u Hondi, dok ono sto nije narucujem gde mi se ucini isplativim. a mogao si prekoputa centa S kupiti orginalne lezajeve sa semerinzima za 2500 din u radnji Astrid Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao sam, ali nisam. Iz razloga sto sam siguran da nisu original lezajevi koje Honda ugradjuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 6, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam siguran da jesu original ležajevi. Jer, ležaj je ležaj. I Honda (kao i bilo koji drugi proizvođač motocikala)ne proizvodi ležajeve nego stavlja od nekog proizvođača. I uopšte nije retkost da ležaj u prvoj ugradnji bude manje kvalitetan od onog koji može da se stavi kao zamenski. Sa brendovima kao što su SKF ili FAG na primer, nikad nema greške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Decembar 6, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad kazem original ne mislim na zamenski. A mislim da sam bio jasan kad sam napisao: Mogao sam, ali nisam. Iz razloga sto sam siguran da nisu original lezajevi koje Honda ugradjuje. A tesko da kod Honde prva ugradnja lezajeva ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 7, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Mogao sam, ali nisam. Iz razloga sto sam siguran da nisu original lezajevi koje Honda ugradjuje. Koyo su najbolji japanski lezajevi koji su prva ugradnja u Hondu pogledaj koji si lezaj skinuo sa tvog motora.. http://www.capitalhondacentre.com/Products/Part-11-BEARING--HEAD-PIPE-UNDER-(KOYO)__91016KT8005.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 7, 2012 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Mogao sam, ali nisam. Iz razloga sto sam siguran da nisu original lezajevi koje Honda ugradjuje. Koyo su najbolji japanski lezajevi koji su prva ugradnja u Hondu pogledaj koji si lezaj skinuo sa tvog motora.. http://www.capitalhondacentre.com/Products/Part-11-BEARING--HEAD-PIPE-UNDER-(KOYO)__91016KT8005.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Posto jos nisam zamenio lezaj kormana, kad ga budem menjao videcu tacno koji je bio na motoru i koji sam stavio pa vam javljam. Moguce da i ovaj sto sam kupio nije original (prva ugradnja) vec zamenski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam siguran da jesu original ležajevi. Jer, ležaj je ležaj. I Honda (kao i bilo koji drugi proizvođač motocikala)ne proizvodi ležajeve nego stavlja od nekog proizvođača. I uopšte nije retkost da ležaj u prvoj ugradnji bude manje kvalitetan od onog koji može da se stavi kao zamenski. Sa brendovima kao što su SKF ili FAG na primer, nikad nema greške. Samo što je sad problem što se ne može znati više ni ko proizvodi, pošto i SKF ležajeve proizvode kinezi, tako da ima katastrofa kvalitet, zavisi od fabrike koja radi. Inače ja trebam da zamenim ležajeve zadnjeg točka, imate neku preporuku? A ove iz Delte sam zvao nekoliko puta i nikad ih nisam dobio, jel neko uspeo, i kakve su im cene u odnosu na Centar S? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Decembar 7, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Siguran sam da je u pitanju falš SKF ako je loš kvalitet. Ja npr. znam gde bi ih kupio i 100% sam siguran da su najbolji na svetu Moja poenta je da ne treba bežati od nekog dela samo zato što nije u prvoj ugradnji. Deo iz prve ugradnje ne znači obavezno i najbolji kvalitet a uvek je daleko najskuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 57 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan SKF sami po sebi ležajevi su odlični, ali dosta tih ležajeva kinezi proizvode, pa kontrola kvaliteta nije svugde ista. A naravno da mogu da se nađu bolji nego u prvoj ugranji, jedino je problem naći to u Srbiji, pošto kod nas uglavnom stižu jeftinije stvari, na koje se stavlja velika marža, tako da cena ne mora da znači kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 7, 2012 Ne silazi, 6286 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Astridu kupio Koyo za zadnji točak, po katalogu sa Koyo sajta i ništa im ne fali. Znam dosta ljudi koji su to isto ugradili u svoje motore, kupovali u istoj radnji. Ako hoćeš original SKF, u Vojvode Stepe, od Autokomande uzbrdo, nekoliko stanica, sa leve strane (prekoputa auto-perionice). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Decembar 7, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Ma bitno mi je da deo koji kupim radi svoj posao, a marka koja ce biti bas me briga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratina 11 Napisano Decembar 23, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: arandjelovac Motocikl: Yamaha FZ6R Prijavi odgovor kao problematičan pitanje je delovi za honde a ne jedan lezaj nego gde imaju otpadi hondini i ko radi sa delovima znamo mi svi ko je ovlascen za honde a klepaju cene kao nenormalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...