Steel_Stallion 647 Napisano Novembar 29, 2012 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze NE TREBA MI PUMPA (ona je ok) nego plasticni deo koji ide na nju jbg ko zna razumece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Taj deo nemoze da se naruci nov,ide kompletna pumpa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Novembar 30, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi na 065-5400885 (POKI), trebalo bi da ima ... To je ovaj oglas: http://oglasnik.bjbi...ki-636-034-god/ pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Novembar 30, 2012 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan Taj deo nemoze da se naruci nov,ide kompletna pumpa pa idem tom logikom da je nekom crkla nekad pumpa, a taj neko je kao sto ti kazes morao da kupi novu pumpu SA plastikom, sto znaci da mu je ostala stara pokvarena pumpa SA plastikom. Otud moj oglas, samo sto meni ta plastika nesto kenja pa da je cisto zamenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steel_Stallion 647 Napisano Novembar 30, 2012 Hronicar Svakodnevnice, 97 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Brod i to onaj prekookeanski :D Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi na 065-5400885 (POKI), trebalo bi da ima ... To je ovaj oglas: http://oglasnik.bjbi...ki-636-034-god/ pozdrav hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 1, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ne kupuje komplet pumpu novu vec samo ulozak pumpe jer je mnogo jeftinije i nema potrebe da se menja cela. Vrlo verovatno da ces naleteti nekoga ko je stavljao polovnu pa kupio sa sve kucistem mada ja npr to ne prodajem vec cuvam pa od vise pravim jednu da valja. Pre par dana sam od 3 stare pumpe od R1 2007-2008 na kojima je falilo po nesto napravio jednu da valja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 1, 2012 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan provereno kod kawinog dilera,moze da se kupi samo nova puimpa sa plastikom zajedno,odvojeno nemoguce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 2, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uopste mislio na Kawasakijevog dilera, vec ovako na prodavnice jer cesto ume da se poklapa sa nekim Japanskim kolima. Bas skoro cini mi se da su za Suzuki K4-K5 koji sam radio doneli od nekog Mitsubishi-ja i da je bila potpuno ista a cena negde oko 7000 ili 8000RSD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 3, 2012 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam cuo da neke pumpe sa micubisija odgovaraju na neke motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...