Limeni 103 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Cuvam motor od druga vec 3meseca u garazi i juce me zvao da kaze da je na prodaju pa eto da javim prvo ovde jel je povoljno..DR650 96god,BG tablice-nije registrovan,gume dobre,nije kriv,lupan i tako to..motor ne dimi i ne trosi ulje.presao je oko 33000km..hvali desna plastika kod auspuha ali nju ako ne nadjemo u toku ovih dana kupicemo drugu to ide uz motor. od ulaganja je potrebno: zameniti ulje obavezno,ventili da se nasteluju(neki majstor je stelovao i cukaraju kao ludi),rele za verglanje(kako se vec zove)-njega dajem uz motor..mozda lamele ali dok se ulje ne zameni necu da tvrdim..i akumulator nema..to je to u principu. Cena je 850e u ovakvom stanju i nece ici mnogo jeftinije! 064/266-93-76limeni Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 264 Napisano Novembar 26, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan DZABE ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Novembar 26, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan DZABE ! znam vec imam 3 ponude za zamene..tesko zamene decku treba lova,da je moj vec bih ga menjao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 1, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan zamenjen automat za verglanje,sada radi na dugme... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6679 Napisano Decembar 1, 2012 Enduraš, 6515 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan DZABE ! Tako sam ja jedan kupio dzabe koju je cukao kao lud i kome su samo ventili trebali da se nasteluju. To stelovanje ventila me kostalo 350e 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 264 Napisano Decembar 1, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan To je bese bila XL 600 ? 96 godiste,mozda mu fali nesto al za ovu cenu je dobar....ima i anlaser,ali ima i ulaganja.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Decembar 1, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovaj prošao pored '96 jer je od 96 drugačije vešanje, agregat, tj. dekle, rezervoar, satovi itd. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 264 Napisano Decembar 1, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan a da,onaj je DR 650 SE.... Ovaj je mozda '94 godiste....mada opet moze da pise i 2004 godiste u saobracajnoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Decembar 1, 2012 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovaj prošao pored '96 jer je od 96 drugačije vešanje, agregat, tj. dekle, rezervoar, satovi itd. Brate totalno si upravu, evo sad videh i ja! A taman sam se bio zagrejao trebao sutra da odem da vidim motor i uzmem ako se dogovorimo i hteo da pravim ovako nesto sad preko zime http://thekneeslider...street-tracker/ Smorih se sada a evo i zasto, copy/paste.. "Glavni problemi kod DR-a su u glavi i to do 96 godine, mislili su da je dobro resenje ali se ispostavilo drugacije, da postave jednu klackalicu na dva ventila, tj jedna na dva usisna i jedna na dva izduvna ventila i tu je dolazilo da habanja materijala na bregastoj i na klackalicama sto je dovodilo do rastelovanja ventila usled dobijanja lufta na osovini koja drzi klackalice" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 264 Napisano Decembar 2, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan au,ocrni motor sad samo tako 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan koliko mi je vlasnik rekao 96god je a danas idem do njega pa cu uzeti saobracajnu ...sve jedno,svi bi kompletan motor u extra stanju za 500e i to da im ga registrujem... DOSTA ljudi su me zvali i bezobrazni su,pocecu da napusavam sve!!!! a sto se tice ovih komentara to ako neko cita po NET-u neka i dalje cita i neka cuva za seve,a ne da pljuje tudje motore!!!!!! brate ja za tih tvojih 350e ima da ti nabavim komplet masinu celu sa gaaracijom,a ne samo glavu.... nemojte vise da pljujete oglas nije lepo!!!ja nikome nisam pljuvao oglase ili pricao kako mu je motor sranje a nisam ga ni video i pogotovu za male pare!!! Ako vam nesto nije jasno jednostavno ne komentarisite nego izadjite sa teme ima ljudi koji hoce da kupe motor a ne da kucaju po tastaturi i ogovaraju tudje stvari.. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan moze da ga ja oteram kod majstora i nastelujemo sve ali cena ce biti onda 1000e i vise !!!! a ne 850e.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Decembar 2, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma..najgore sto,,ljudi neznaju dva i dva da saberu,al znaju sve probleme oko pojedinih modela motora.. za te pare i da je 91vo vredi, kjudi kupuju dreseve za 1500e..a misle da su kupili neko cudo... nebito je sta ko placa,malo je glupo donositi bilo kakve zakljucke pre nego sto ste videli motor... odete pogledate, i onda zakljuciti dali je dobar ili ne,ovako je sve prica u prazno. no dobro,limeni ja ti dajem savet da zakljucas oglas jer je previse pacijenta koji neznaju peske da idu,prosli su pored pojedinih motora,ili su videli liku na netu.. ali zato znaju da voze biciklu,znaju za kontra st. i tako to...al praksa,,brate nista... ko dodje vidi izvadi kes i proba motor ili vidi stanje je kompetentan da da svoje misljenje.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Motor je na prodaju a tema se zakljucava,jer mi ne pada napamet zbog tudjeg motora da se svadjam sa nekim.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Decembar 2, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan MOTOR JE 96god,33kw...uz motor idu kompletni papiri kad je kupljen,gde,uvezen,vlasnici sve komplet! ima i servisnu knjigu!... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...