iggi 1 Napisano Novembar 25, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je auspuh za VFR 750, nov ili polovan / da je u dobrom stanju /, pod uslovom da nije preglasan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 26, 2012 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan mogu da nabavim nov leo vinci u kutiji,sa garancijom i nije skup samo moras napisati godiste posto se razlikuju,pogledaj i na netu da vidis koji ti se model najvise svidja posto najverovatnije ima vise modela za tvoj motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggi 1 Napisano Novembar 26, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne protočan, u obzir dolazi prigušen kao što je fabrička varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Novembar 26, 2012 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam fabrički top od VFR 750 RC36 samo što je skraćena cev moralo bi da se napravi šelna sitna prepravka cena 3500din šaljem BEXom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggi 1 Napisano Novembar 27, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imaš li možda neku fotografiju da mi pošalješ, da vidim u kakvom je stanju / bar ono što se vidi /, za ono unutra nije ni realno da garantuješ bilo šta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan nije izguljen ali je ona cev što ide iz lonca skraćena i varena na Yamahu FZ 750 slikao sam ali neznam kako da ti pustim slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggi 1 Napisano Novembar 28, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uključi glavni editor /dole desno / pa prikači fajl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Novembar 29, 2012 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan auspuh od VFR 750 RC 36 92 godiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 689 Napisano Novembar 29, 2012 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan da li ti igraju ulogu fabricki od VTR? video sam da je prodavao Boklic a imas i kod mene-sve zavisi koliko zelis da potrosis jevreja.a da,na mom VTR trenutno imam Leo od Vince pa ako ti odgovara mogao bih i da vratim fabricke a ove da rasparim.imas slike u "prodajem" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggi 1 Napisano Novembar 30, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan zaključujem temu, kupio sam nov top, hvala na ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...