valkira 16 Napisano Novembar 18, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozete da mi kazete neku radnju u BG-u za mx opremu? Kupio bih pantale i dres... Video sam da ima u Novom Sadu kod Viktora al' me mrzi da idem do tamo zbog toga... Video sam i u louisu madhead ali bi prvo da probam. Ne znam koja velicina mi treba... Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valkira 16 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 23 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KtM Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Novembar 22, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan tamana i mene zanima ako ko zna nek podijeli i cizme mi trebaju dolazim za 10 dana u bg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stuntjunkie 13 Napisano Novembar 22, 2012 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan odlicna radnja i sve ostalo http://zedmoto.com/en/store Zedmoto - Belgrade Zemun, Zadrugarska 3f Open: Monday - Friday - 11:00 - 19:00 Saturday - 12:00-18:00 Sunday - Closed More info by phone +381 (0) 11 2192 554 or by e-mail: info@165.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...