Desert Fox 248 Napisano Novembar 18, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Forumovci, prodajem svoju moto jaknu u perfektnom stanju, bukvalno nova, nigde nikakvo ostecenje, poderotina i slicno. Naime jakna je S velicine ali zbog veceg kalupa koji ima ovaj proizvodjac moze slobodno da ide kao M. Ja sam 180cm i 82 kg i stajem u nju i stoji mi odlicno....Ali sam kupio novu pa ako neko zeli moze da je dobije jako jako povoljno.... Jakna ima i tvrde i meke protektore na ledjima, laktovima i ramenima. Vodoneporopusna je i ima reflektujuce trake tako da nocu bukvalno sija. Ima zimski ulozak koji se skida i deo za uklapanje sa pantalonama. Ima cetiri spoljasnja dzepa na dupli preklop zbog sprecavanja prodora vodei jedan unutrasnji. Perfektna jaknica za nikakve novce. Ne propustite.... Mislim da je 40e vise nego korektna cena s obzirom koliko je placena kao nova a prakticno obucena dva tri puta, pa cak ni toliko..... Moze zamena sa ili bez doplate za neku moto jaknu sa vojnom sarom.....urban, woodland ili desert... 063 477 262 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Novembar 18, 2012 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan mnogo lepa i jeftina jakna! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Novembar 18, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Kakva šteta što je mala za mene! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...