sstruja 115 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Bane je nezbiljno shvatio ovaj kviz, postavio pitanje i otisao na spavanje a mi da se patimo ovde... Jes da mi je zabranjeno da dajem odgovore al sam se posteno namucio da nadjem odgovor... 99% sam siguran da je u pitanju Chang Jiang ali koji tacno model nisam siguran, mrzi me da trazim, svi su manje vise isti, razlike su osim agregata sitne: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A lek sam ja tacno odgovorio za BFG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan A lek sam ja tacno odgovorio za BFG? Odgovor je tacan, CESTITKE!!! Inace, BFG, napravljen 1982 u Francuskoj, BFG je ime akronim dobijen op prvih slova imena kostruktora (Boccardo, Favrio, Grange), nosi cetvorocilindricni agregat od 1.922cc iz Citroena. Kkoristila ga je Francuska poliicija kao svoj sluzbeno vozilo! Ovo sam poslao jos jutros ali tak sad vidim da mi nije zapamtio! Inace, bio sam u pravu za banetove balanseriste Evo slike straga: Tu sliku i sa nagradnog pitanja mozete naci na http://www.changjiangunlimited.com/propaganda.htm Ostavljam Banetu da u par recenica opise, prokomentarise pitanje... Jer pored postavljanja pitanja u obavezi je i da kada se dobije tacan odgovor napise malo o tom motoru da bi nesto i naucili... Ja sam za prva 3 pitanja napisao kompletne istorij, clanci ce biti objavljeni na naslovnoj strani uskoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan e posto sam ja pogodio, opet evo ga novo pitanje, ovog puta i ova dva manijaka mogu da odgovaraju ;D koji je ovo lepotan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da nije JAP new-map iz 1935, 350ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Blizu, ali nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan jap 1910 je agregat sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan excelzior jap Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako JAP je agregat, ali nije 350 i nije iz 1910, proizodjac i model je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan MGC N3A 500ccm 1931( MARCEL GUIGUET ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 29, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan BRAVO udri gojko novo pitanjce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bar bilo lako Pogledajte tu konstrukciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi je sve lako ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan @Shejtan Nesto vise o tom modelu? Propozicije tako nalazu Tebi je sve lako ;D Pa kad imam 120kg Jel smem ja jedno pitanjce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd pucaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Shejtan Nesto vise o tom modelu? Propozicije tako nalazu Améliorant constamment ses motos, Marcel Guiguet présente en 1931 son nouveau réservoir. Les critiques de l'époques, en plus d'être élogieuse sur la tenue de route et le freinage des motos sont dithyrambiques sur l'élégance et la ligne remarquable du nouveau modèle : c'est la fameuse 500cm3 N3A. Evo ti pa prevedi ;D ;D Ja otprilike provalim osnovne karakteristike, sledeci cu naci neki engleski da mogu da prevedem ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo novog pitanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 29, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ssrujo de ga iskopa???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo novog pitanja! Sta je ovo? Sony PS? ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 29, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pusti discoveri odma pa ce da vidis sta je motor dizel klr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Apropo prethodnog pitanja: Francuski proizvodjac MGC, vlasnistvo Marcel Guiguet-a je proizvodio motocikle od 1927 do 1932. Bili su izuzetno moderni i napredni motocikli, aluminijumski ram sa rezevoarom unutar rama (zvuci poznato), instrument tabla sa brzinomerom, casovnikom, meracem goriva, ampermetrom. Uprkos visokom kvalietu izrade, pouzdnanom i snaznom JAP agregatu sa kojim je postizao brzine preko 120km/h i luksuznim dodacima ipak nije postigao veliki uspeh; Prodato je tek negde oko 250 primeraka a od toga do danasnjih dana ocuvano 30ak. Svet nije bio spreman za takvu sofisticiranu u skupu napravu da bi konacno velika kriza 30ih stavila tacku na MGC.... Dajte ljudi malo ozbiljnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 29, 2007 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ovo neki prototip HD za drag? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 29, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan koliko je vama dobro !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 29, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan lepi motoric so je lep.....al ga svi znamo ali ga nikad nismo uzivo videli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...