Zeleni 65 193 Napisano Novembar 16, 2012 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam cesto na forumu pa nisam siguran da li je tema na pravom mjestu. Htio bih da uvezem iz CH u Srbiju SUZUKI DR 350 S 1995 god. Moje pitanje je zna li neko koliko bi kostao uvoz., spedicija, carina ,porez i na kraju registracija? Namjena bi bila lagana umjerena vikend voznja po terenima, nikako teski off. Inace vozim R motor pa sam uskrecen za prirodu ,sumu i livadu a to mi sve vise treba.Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 16, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nisam cesto na forumu pa nisam siguran da li je tema na pravom mjestu. Htio bih da uvezem iz CH u Srbiju SUZUKI DR 350 S 1995 god. Moje pitanje je zna li neko koliko bi kostao uvoz., spedicija, carina ,porez i na kraju registracija? Namjena bi bila lagana umjerena vikend voznja po terenima, nikako teski off. Inace vozim R motor pa sam uskrecen za prirodu ,sumu i livadu a to mi sve vise treba.Pozdrav!!! Cekaj da osetis prvih par off voznji, brzo ces promeniti misljenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...