smedic 413 Napisano Novembar 12, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem dvorac za decu na naduvavanje. NOVO - nije otpakovano, kupljeno u Engleskoj. Visina 255.0 cm Sirina 280.0 cm Dubina 320.0 cm Ovaj veliki dvorac na naduvavanje ima jedinstven dizajn dzungle. Takodje ima providnu mrezu i tobogan za dugotrajnu zabavu. Konstantno se naduvava uz pomoc pumpe i ostaje takav cak i ako dodje do manjih rupica. Napravljen je od laminiranog PVC i poliestera. Za decu od 3 do 10 godina. Ukupno do 140 kg. Maksimalno 3 deteta u isto vreme. Cena: 500 eura. Stevan 064/277-45-45 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Decembar 23, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 23, 2012 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je do jaja, samo mi fale jos deca 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Decembar 24, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan I meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan A meni 500 evrica:) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Decembar 24, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Samo? Ovo je vise profesionalna stvar, za igraonice, rodjendaonice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Decembar 24, 2012 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drug Smedic moze izaci u susret i dati na rate Dzoksu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Decembar 24, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj dvorac je ekstra! Da imam 500e ne bih razmišljao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Decembar 24, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za Dzoksove moze na rate naravno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violeta-dzoksova 413 Napisano Decembar 24, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd/Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za Dzoksove moze na rate naravno. Ima Dzoks da stavi i Vukasina i mene u top :D:D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Januar 8, 2013 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Necija deca i dalje placu za ovim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 8, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 3 deteta samo,kad bi u igraonicu to stavio explodiro bi u momentu,dobra je to stvar ,samo aj ti njima objasni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Januar 8, 2013 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Pa po EU i njihovim propisima za bezbednost i to je mnogo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Januar 8, 2013 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan mnogo je to kesa brate za ovaj najlon.. mi smo se kao deca igrali u plastu kukurzovine... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 9, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan mnogo je to kesa brate za ovaj najlon.. mi smo se kao deca igrali u plastu kukurzovine... eej dobra ideja ...kukuruzovina i slama ,sutra otvaram igraonicu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Januar 30, 2013 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...