Jump to content

Moto Zajednica

Evo pali danas JosephB i ja !!! 24.11.2007 na ulazu u Sabac

Recommended Posts

• Zainteresovan, 528 postova

Dakle  kao sto je gordan vec postavio temu http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=12404.msg168650#msg168650

danas mi bilo dosadno vidim lepo vreme reko ae na jednu kracu voznju i setim se bezveze da nikad nisam bio u Sapcu (jebo me Sabac). Da ne smaram na silazu sa mosta nailazim na nesto sto se sam u prvi mah mislio da je rizla. Malo mi bilo cudno u trenutku sto je ima u tolikoj kolicini i pre nego sto sam stigo do nje smanjim brzinu na 40. Prednji tocak nailazi na taj deo puta i sve normalno, i onda zadnji tocak ijaooo. Od jednom zanji tocak oce ispred prednjeg, pokusavam da ga iskontriram (ma vozio sam i po ledu) i uspevam, pocinje zadnji tocak da se vraca tamo gde mu je mesto tj, iza prednjeg I taman kad je sveizgledalo u redu, osetim da zadnji tocak ima jos malo da se vrati na svoje mesto, ko iz topa pocinje da proklizava u kontra stranu tj. da mi prednji tocak ide prema suprotnoj traci a vidim smeskam mi se resetka hladnjaka od nekog slepera koji mi dolazi u susret i odlucujem se, da cimnem motor na kontra stranu i opet mi zadnji tocak pobegne ispred prednjeg stim sto je sa prednji gadjao levo prema bankini. U tom zaru borbe primecujem da je kolona ispre mene stala, heh jedno zlo nikad ne ide samo. Posto je sve ovo sto sam napisao trajalo cirka 2 sekunde, shvatam u medjuvremenu da bolje da obaram motor nego da se skucam u onog ispred. Dosipam ulje na vatru, posto je prednji tocak vec iso prema bankini, a zadnja guma prepoznala onu gumu sa slepere pa pozurila prema njoj da se rukuju (zajedno su valjda u magacinu nekom stojale)  NAMERNO stiskam zadnju kocnicu. I odlazimo ja  i freewind u freespin uspeo sam nekako da izvucem desnu nogu da mi je motor na slomi al mi se desna noga zakacila za nosac zadnjeg fuzastra i polazim u zaokret zajedno sa motorm. E tu mi fali parce filma, sledece cega se secam je da lezim pored moora, dupe mi na rezervoaru naslonjeno a desna noga stoji preko vizira a leva mi visi preko levog retrovizora ;D .Oba tocka su bila zalepljena za bankinu  i vidim haubu ispred sebe na jedno metar (okreno sam zajedno sa motor za 180) Ustao jedva ostao na nogama koliko je bilo klizavo podigo motor ma nije mu nista ima 3 ogrebotine malo teze upalio nekako po onom klizavom otero do provg iskljucenja, doso gordan poravili ono sto se iskrivilo, i teraj kad javlja se JosephB, kaze na pumpi je pije kafu pao je na mostu ( tamo gde i ja) ja umirem od smeha i on takodje kad smo shatili da smo na istom mestu pali. Okliznuli smo se na 'rezance' secerne repe koja je ispala is kamiona

Au bre al sam udavio al moro sam, ipak mi ovo prvi pad.

JosephB je iskrivo malo crash-bar i napukla mi neka plastika jebiga honda je to, suzuki je samo izgreban  ;D ;D

Postavice slike kad se dovati neta i napiseca kako je on pao.

Zakljucak Ako ste nekad vozili po ledu onda NEMATE  blagu predstavu koliko je ovo klizavo, hocu reci da ako  na ledu imate grip ocenjen sa 0 na ovim 'rezancima' od secerne repe imate grip -2.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

U jebem ti..da ne licish sad posle pada napokon na tog sa avatara?

Salim se, super sto si dobro prosao, a dobro je i sto "mala" nije bila sa tobom, mozda bi je prebacio preko bankine. Ta ista bankina je moje roditelje kostala na desetine slomljenijh kostiju, odsecene pete, slomljene glave i rebara, kontuzije, itd itd....samo u nju treba dovoljno jako udariti. Mislim da je proklizavanje takoreci u mestu najbolje recsenje.

Vidimo se u NS :) Drz se.

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Mene blam da svaki put stavim temu kad omlatim, misliće ljudi da nisam normalan, a i kome posle da uval... oću reči prodam motor kad javnost zna za ceo istorijat.

;D ;D ;D ;D

sve lepo napisano samo ovo"(jebo me Sabac)"

hebiga moglo se desiti pred kucom :D :D :D :D

Ma legendo to sam napisao onako, tipa sto nissamo itisao na pecanje  ;D , ako smeta javi da brisem taj deo  ;)

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

JosephB je iskrivo malo crash-bar i napukla mi neka plastika jebiga honda je to, suzuki je samo izgreban  ;D ;D

Postavice slike kad se dovati neta i napiseca kako je on pao.

Zakljucak Ako ste nekad vozili po ledu onda NEMATE  blagu predstavu koliko je ovo klizavo, hocu reci da ako  na ledu imate grip ocenjen sa 0 na ovim 'rezancima' od secerne repe imate grip -2.

Moja prica je dosta jednostavnija. I ja sam mislio da je samo rizla, pa sam naleteo na to klizavo go*no sa nekih 50-60 km/h. Zadnji tocak bio brzi od prednjeg, prva misao je bila da cu da padnem i tu nije bilo dileme. Okrenuo se 90 stepeni u odnosu na pravac kretanja, klizao sekund  zajedno sa motorom, pa sam pustio upravljac i gledao motor kako se udaljava od mene. Oprema je majka, nemam ni ogrebotinu. Zbog home-made crash bara meni nije motor zavrsio na nozi,i ne sepam,  tako da Joseph B & Transalp 1 , RoaD GunneR & Freewind 0.  ;D  )

Zakljucak Slazem se za grip da je -2, i ja znam kako je voziti na ledu ( doduse sa APN4, ali je to sve isto  ;D

Zakljucak Uvek , ali uvek nosite opremu!

• U prolazu, 58 postova
  • Motocikl: CB1000R i B-KING

Zašto slučaj niste prijavili policiji??

ha ha trebali ste stvarno zvati muriju dobili biste kaznu za ugrozavanje saobracaja i nanosenje sebi povreda, kao i ja

Ja sam krenuo da zovem a onda sam prekino vezu i odlucio da je bolje da zovnem Gordana, sto se ispostavilo koa pametnije resenje.

ha ha trebali ste stvarno zvati muriju dobili biste kaznu za ugrozavanje saobracaja i nanosenje sebi povreda, kao i ja

Vidi ti si verovatno vozio brzo sudeci prema onim slikama sto si mi pokazao sa mesta tvog udesa, mi smo obojca vozili u ogranicenju i tudjom krivicom pali. Tako da ne vidim kako bi mi neko napisao kaznu za tako nesto. Iz tvog posta se moze zakljuciti da ako ti se nesto desi u Sapcu, treba sto pre da pobegnes sa lica mesta jer ces u suprotnom da dobijes kaznu. Naravno, da ovo nije tako, policajci samo rade svoj posao, ponekad to cine manje a ponekad vise profesionalno.

• Zainteresovan, 503 postova

He, he, dobar ti je opis. Slično sam ja nekidan prošao, samo što je meni pukla zadnja guma pri ~85km/h. A jesam se nalovio motora po cesti  :D

• BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova
  • Motocikl: Wee 650

Znaci slatko ste pali.....mislim jesu li to rezanci secerne repe od kojih se pravi secer......????? :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja