vladimirTA 26 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nove nekorišćene pantalone model- Safe Tech od firme OJ.Atmosfere Metropolitane Veličina XL Ja sam visok 185cm i imam 100kg. Meni su taman. To je maximum što se tiče obima struka. Mogu se podešavati za manje obime struka. Kupljene su pre par godina i čuvane u vakum vreći. Nikad nošene. Imaju etikete na sebi što se vidi i na slikama. Cene sličnih modela u radnji od ova marke OJ su oko 20.000din Cena ovih je 120€ i nije fiksna. Za lično preuzimanje spuštam 10€ za gorivo Kontakt preko PM ili 060/662-488-0 može i SMS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 478 Napisano Novembar 6, 2012 Zainteresovan, 646 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan mogu li neke slike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put kad sam ukucavao oglas nešto me je prekinulo tako da sam morao ponovo i zaboravio sam slike da stavim. Evo i slike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Novembar 7, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Nema više zainteresovanih? Jel' možda skupo lili...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Novembar 7, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 100€. Ispod ove cene neće ići zato što mi je onda pametnije da prodam moje polovne i sebi ostavim ove. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Novembar 8, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda ništa od prodaje Probaću na nekom drugom mestu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Novembar 13, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Odustao sam od prodaje. Neću da ih dam za DŽ. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...