Jump to content

Moto Zajednica

Aprilia pegaso 650

Recommended Posts

• Ponosni BJB Redar, 1217 postova
  • Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš)

obavezno proveri pritisak u crevima, moguce da ti je otisao dihtung glave... ako se creva nadimaju i tvdra su onda verovatno nabija kompresiju rashladne tecnost (jos jedan od simptoma da prebrzo nabije temperaturu i cesto pali ventilator) moguce je da zbog toga prska gorivo po obodu dihtunga.. proveri oko glave cilindra da li je vlazno od goriva pa ces biti siguran...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

upaljena crvena sijalica za dizne tokom voznje i pustila gorivo u karter. ako neko zna mozda da mi pomogne

proveri regulator pritiska,kakv bre dihtung glave...

regulator viska pritiska.pa ima previse goriva,ili je ostao comp u maleru pa non stop pusta gorivo...

@bokilic

verovatno bolje znas od mene, ja sam samo pratio simptome koji su se meni jednom desili... mada, nisam siguran za koji Pegaso se covek raspituje, posto, i da je zabagovao komp, kod i.e verzije ne znam gde bi moglo gorivo da curi osim na dihtungu... 1neznam.gif

i jos nesto.. jel mozes negde da iskopas sliku ili nesto gde se nalazi taj regulator viska pritiska?

• :), 5945 postova
  • Motocikl: Bicikl

@bokilic

verovatno bolje znas od mene, ja sam samo pratio simptome koji su se meni jednom desili... mada, nisam siguran za koji Pegaso se covek raspituje, posto, i da je zabagovao komp, kod i.e verzije ne znam gde bi moglo gorivo da curi osim na dihtungu... 1neznam.gif

i jos nesto.. jel mozes negde da iskopas sliku ili nesto gde se nalazi taj regulator viska pritiska?

gorivo ne curi na dihtungu,vec pored karika se slije u karter..kroz filter kutiju takodje kod nekih kad preliju sidje u iber lauf..

ok.. jasnije mi sad...

medjutim... izvini ali ako mogu da primetim da bi se kolega surko uverio da je gorivo bas u karteru morao bi vec malo bolje da se razume u motore...

doci do kartera na pegasu nije lako, jedino ako je odvrnuo sraf za ispustanje ulja (a kapiram da je najlakse njega odvrnuti da bi se ustanovilo stanje u karteru)....

e sad, moje vidjenje je da je on primetio gorivo u plasticnom stitniku ispod agregata i da mu sa njega curi na zemlju.... 1neznam.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja