motoras 195 Napisano Novembar 24, 2007 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan juce sam gledao na satelitu kako jedan lik uzima vizir sa kacige skida ga i uzima penu za brijanje i nasprica na vizir ostavi minut dava da odstoji zatim uzima papirnu maramicu i dobro ga izbrise zatim uzme cajnik u kome kljuca voda i stavi da para ide na vizir da bi se zamaglio ali se uopste nije zamaglio . Posle nekog vremena kada primetite u voznje da se ponovo pocne magliti uradite to isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Novembar 24, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan juce sam gledao na satelitu kako jedan lik uzima vizir sa kacige skida ga i uzima penu za brijanje i nasprica na vizir ostavi minut dava da odstoji zatim uzima papirnu maramicu i dobro ga izbrise zatim uzme cajnik u kome kljuca voda i stavi da para ide na vizir da bi se zamaglio ali se uopste nije zamaglio . Posle nekog vremena kada primetite u voznje da se ponovo pocne magliti uradite to isto ja sam cuo za neku foru sa sapunicom,ali je nisam probao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 24, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Postoji sprej sa kojim nasprejaš vizir da se ne magli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 24, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel ga ima u prodaji i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Novembar 24, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u opticarskim radnjama sa sredstvima protiv magljenja naocara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Novembar 24, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je najbolje resenje antifog folija...moze da se naruci iz louisa ..mislim da je 17-18e ali bukvalno ne moze da zamagli ni u jednom slucaju a vozio sam po bas hladnom vremenu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Novembar 24, 2007 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sprej mora da se nadje neki kvalitetan posto oni imaju obicaj da malo zamaste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Novembar 24, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan juce sam gledao na satelitu kako jedan lik uzima vizir sa kacige skida ga i uzima penu za brijanje i nasprica na vizir ostavi minut dava da odstoji zatim uzima papirnu maramicu i dobro ga izbrise zatim uzme cajnik u kome kljuca voda i stavi da para ide na vizir da bi se zamaglio ali se uopste nije zamaglio . Posle nekog vremena kada primetite u voznje da se ponovo pocne magliti uradite to isto .... da znas da cu ovo sutra da probam i da ti odmah kazem iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 25, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad nista drugo ne pomogne procitaj uputstvo! A u uputstvu za odrzavanje HJC tvrdi da se vizir cisti nasapunjanom krpom. Koristiti obican sapun za pranje ruku. I vizir i kaciga se neverovatno sijaju posle ovog tretmana, a ja sam koristio "magicnu" krpu. I mogu reci da je HJC u pravu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Novembar 25, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa da... Svi proizvodjaci kaciga za ciscenje spoljne skoljke (outer shell) , unutrasnjosti (liner) i vizira spolja preporucuju "mild soap", iliti blag sapun. Unutrasnjost vizira vec po specifikaciji proizvodjaca. Ako postoji hemija protiv magljenja naneta na vizir, pretpostavljam da je ne bi valjalo osmirglati krpom ili nekim drugim sredstvima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Novembar 25, 2007 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan Kad nista drugo ne pomogne procitaj uputstvo! A u uputstvu za odrzavanje HJC tvrdi da se vizir cisti nasapunjanom krpom. Koristiti obican sapun za pranje ruku. I vizir i kaciga se neverovatno sijaju posle ovog tretmana, a ja sam koristio "magicnu" krpu. I mogu reci da je HJC u pravu! Nakon više pranja se ispere antifog sloj i počinje se magliti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ronioci protiv magljenja maske pri ronjenju koriste pljuvacku ili sapunicu,ali uglavnom pljuvacku jer moze da se desi da se ne ispere sapunica pa ako udje voda bude nezgodno.ne znam tacno kako bi to radilo na viziru posto kad sam ronio bilo je bitno samo oprati masku ne i osusiti (ostajala je vlazna,sto nije smetalo pri ronjenju) tako da nije maglila,nisam to nikad probao na viziru kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Novembar 26, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ronioci protiv magljenja maske pri ronjenju koriste pljuvacku ili sapunicu,ali uglavnom pljuvacku jer moze da se desi da se ne ispere sapunica pa ako udje voda bude nezgodno.ne znam tacno kako bi to radilo na viziru posto kad sam ronio bilo je bitno samo oprati masku ne i osusiti (ostajala je vlazna,sto nije smetalo pri ronjenju) tako da nije maglila,nisam to nikad probao na viziru kacige Samo da razgranicimo par stvari, moj cale je profi ronilac i dugo sekretar saveza. Pljuvacka se koristi i u pitanju je stari stos koji zaista funkcionise. Noviji antifog viziri na kacigama, maskama, kao i na obicnim plivackim naocarima imaju unutrasnji sloj premazan antifog masom koja ce se brljanjem , krpicom ili drdnanjem prstima izmuljati, ili skinuti. Drugo je antifog dodatak za vizir. ...trece je obican standardni plasticni vizir kao sto ja imam na mojoj AGV kojoj ni Schiuma da barba Palmolive pa ni bilo koja druga ne moz pomoci ;D probao, video ...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rs50 3 Napisano Novembar 27, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imate u ixs u foliju protiv maglenja lepi se na unutrasnjost vizira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Novembar 28, 2007 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ima sprej za 2,95 € http://www.polo-motorrad.de/Suche.448.0.html?tx_indexedsearch%5Bpointer%5D=0&tx_indexedsearch%5Bresults%5D=12&dmc_mb3_search_pi1%5Bsearchstring%5D=antibeschlag&searchType=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 6, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste stara tema ali nekome mozda pomogne,uzeo sam sprej od Jasminka protiv maglenja,oko 400,500 dindzi,isprobano na temperaturi i na -3,radi,jeste da nije trajno resenje ali dok ne uradim nesto po tom pitanju sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8642 Napisano Februar 6, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam u subotu, doduse na autu, isprskao sva stakla sa antifog sprejem( tacnije rasprsivac sa pumpicom), u uputstvu pise ostaviti 30 sekundi i obrisati blago pamucnom krpom, sve izgledalo ok. Kada sam u nedelju seo u auto, nista nisam video, jedva sam obrisao stakla, sva masna i dim bela. Sredstvo sam kupio u AP sportu, 450 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 6, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da je normalno da dejstvo ima samo jedan dan ili cak sta vise par sati,meni je za sada i to bolje nego nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8642 Napisano Februar 6, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da je normalno da dejstvo ima samo jedan dan ili cak sta vise par sati,meni je za sada i to bolje nego nista ne, na kutiji pise da traje od 2 do 3 nedelje, u zavisnosti od vremenskih uslova! A i da traje jedan dan, sta da radim drugi dan, to ne ospari vec sve umaze kao nekim sranjem. Videcu kako se zove proizvod, da se slucajno neko ne zajebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 6, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da je normalno da dejstvo ima samo jedan dan ili cak sta vise par sati,meni je za sada i to bolje nego nista ne, na kutiji pise da traje od 2 do 3 nedelje, u zavisnosti od vremenskih uslova! A i da traje jedan dan, sta da radim drugi dan, to ne ospari vec sve umaze kao nekim sranjem. Videcu kako se zove proizvod, da se slucajno neko ne zajebe. Ja sa Jasminkovim proizvodom nisam imao takvih problema i dok ne kupim kvalitetniju kacigu bice uvek uz mene!Ne znam kako se zove,siva je bocica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 6, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim kremu protiv magljenja vizira, koju sam kupio jos pre par godina , odlicno funkcionise, jedina mana je sto mora stalno zimi da se nanosi na vizir , svaka 2 do 3 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 8, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan juce sam gledao na satelitu kako jedan lik uzima vizir sa kacige skida ga i uzima penu za brijanje i nasprica na vizir ostavi minut dava da odstoji zatim uzima papirnu maramicu i dobro ga izbrise zatim uzme cajnik u kome kljuca voda i stavi da para ide na vizir da bi se zamaglio ali se uopste nije zamaglio . Posle nekog vremena kada primetite u voznje da se ponovo pocne magliti uradite to isto Samo da se nastavim na temu, odlican je ovaj post, danas sam se vratio kuci jer mi je AGV malila do te mere da nista nisam video, stavio sam penu za brijanje, ostavio je 10 min, obrisao i rezultat je fantastican. Test je test. Pena zaista radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Jul 29, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ja probao ovo,cini mi se da radi.Inace sluzi za ciscenje PC-a,ekrana,etc,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir 5 Napisano Avgust 1, 2008 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi lutao profi sprej za mogljenje mozes kupiti u prodavnici koja se bavi prodajom ronilacke opreme izuzetni su rezultati .To se koristi i eksplatice i mnogo tezim uslovima nego sto mi koristimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...