Almighty 445 Napisano Octobar 28, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti nase nam drage jubilarne poslednje voznje u godini? Ima li nade za Ostrvicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 28, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako sam dobro razumeo, negde oko 15. novembara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Octobar 28, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tacnije, 14-ti novembar, druga subota novembra. Naravno da se to ne propusta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Octobar 28, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Tacnije, 14-ti novembar, druga subota novembra. Naravno da se to ne propusta Ovaj... 14 novembar je sreda, osim ukoliko mene laze kalendar... Druga subota , je 10 novembar, a treca 17-ti... na koji si datum mislio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Octobar 28, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Jao Lalajko, a da ti nisi gledao oktobar umesto novembra?! Druga subota u oktobru je 14-ti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Octobar 28, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si, ja samo otvorio kalendar i prebacio na novembar. Nema veze, dakle, 10-ti novembar. Otvoricu temu o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Octobar 28, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Fala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Octobar 29, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan sta to vi mutite o cemu se radi , mogo bi ja doc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Octobar 29, 2012 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan sta to vi mutite o cemu se radi , mogo bi ja doc mogao bi, sto ne bi, otvorice lalajko zvanicnu temu, pa ces tamo imati sve informacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...