Dzony93 368 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan E ovako uskoro planiram da kupim jaci motor, e sad se dosta dvoumim izmedju nakeda i R-a .. Uglavnom sam vozio skutere do sad od 50-150-250-500-600 cc i u par navrata vozio R po par km. U sustini ja motor vozim glavom i ne letim tako da mi nece biti problem ni da vozim r od 1000cc. Dajte neke predloge uglavnom gledam od R-ova ninju 636, gsxr 600-750 , r6( malo redje) a od nakeda uglavnom horneta, z 750, fz6n i fazera i gsr 600... e da i cagivu raptor 650.. Dajte neke predloge misljenja i slicno . I da nemojte da mi lupate gluposti i da se raspravljate medjusobno mene zanima samo koji motor da uzmem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano Octobar 23, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan onaj za koji imas pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Octobar 23, 2012 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ako imaš pare u džepu, pretraži oglase pa pogledaj one što udju u uži izbor, provozaj (neće ti praviti problem ni neki koji obično kažu "depozit u visini cene motora") pa će ti srce samo reći. Ili, ponesi metar da izmeriš širinu osmeha po silasku sa "kandidata", najveća mera - pobednik! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Octobar 23, 2012 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi ono sto ti najvise odgovara za voznju i ono sto najvise odgovara tvojim potrebama. Moje iskreno misljenje je da ti motor od 1000ccm3 nije potreban, 600 je sasvim dovoljno. Gledaj da uzmes sto mladji motor, marka je nebitna, svi su oni isti(sto se tice amaterske voznje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio sam da kazem da sam 192+ visok i 95 kg.......... A motor vozim od kad sam prvi dobio pre jedno 8-9 godina cale me vozio na poligon tamo da ucim dok nisam polozio za dozvolu...preso sam motorm 30-40k km do sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Octobar 23, 2012 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tvoje visine i tvoje tezine, vozim k7 600 i nemam nikakvih problema...Svaki noviji R od 600 kubika je malo mali ali sta je tu je... Pare u dzep i pogledaj sto vise motora... Nema nista lepse od osecaja kada ides da kupis novu masinu, ufff. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam tvoje visine i tvoje tezine, vozim k7 600 i nemam nikakvih problema...Svaki noviji R od 600 kubika je malo mali ali sta je tu je... Pare u dzep i pogledaj sto vise motora... Nema nista lepse od osecaja kada ides da kupis novu masinu, ufff. vrlo dobro znam taj osecaj , ja sam vise za Naked ali burazer voli vise R i oboica vozimo motore pa su tu muke . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 242 Napisano Octobar 23, 2012 Zainteresovan, 500 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako si te visine mislim da je bolje uzeti naked, ali po mom misljenju treba da imas u vidu gde ces ga voziti vise-po gradu ili na otvorenom. Ako volis kratke ture po gradu moze R,a ako vozis malo duze van naselja brzo se umori kicma i ruke. To je moje misljenje jer sam vozio oba tipa motora i dimenzije su mi kao i tvoje. Trenutno vozim Yamahu XJ600 diversion, ali planiram da sakupim jos malo para i da kupim fazera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markonja 11 Napisano Octobar 23, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd-Sremcica Motocikl: Yamaha fazer 600 2003. Prijavi odgovor kao problematičan taman da se nadjete na fazeru to je sredina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 23, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ma lep je fazer . Uglavnom se vozikam po gradu u par navrata po sat vreme tako 2-3 max 4 puta dnevno , leti, i ovako kada idem nesto do grada da zavrsim do faxa i slicno.. A isto i putujem van grada do 25 km nekad vise nekad manje u jednom pravcu... Svidja mi se npr z750 dosta i sad cagiva raptor 650 2007 god ) samo nije problem kakav je motor, koliko da li cu smesno da izgledam na njemu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Octobar 23, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva Raptor 650 je odličan motor, meni se mnogo sviđa, ali eto, mislim da bi ti smešno izgledao na njemu, mali je dosta... Što volim što sam 175 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Octobar 23, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan FZ6 je najbolja kupovina od svih nabrojanih za ljude sa tvojom visinom i tezinom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 24, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva Raptor 650 je odličan motor, meni se mnogo sviđa, ali eto, mislim da bi ti smešno izgledao na njemu, mali je dosta... Što volim što sam 175 gledao sam neke specifikacije za horneta 600 i raptora.. Raptor je negde za 10mm duzi/visi/siri ali su uglavnom slicnih dimenzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalelala 8 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 37 postova Motocikl: Honda PCX 125 (model 2014) Prijavi odgovor kao problematičan Slične smo visine i težine Ja sam gledao horneta 600 ali na njemu izgledam kao da sam sinu ukrao igračku Fazer 8 je legao ispod mene taman ! Kupi nešto veće da sediš kao čovek na njemu i da lomiš leđa bez veze ... Mene je Fazer 8 zadovoljio u potpunosti jer mali poluoklop ipak radi posao pa se može voziti i na duže relacije do nekih brzina od 140Km/h a da vetar ne ubija ...po gradu je elastičan i okretan . Pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToDjoX 50 Napisano Octobar 24, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Beograd,Blokovi Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Mozda neki suzuki bandit , i on je lepa masinica, a nije omalen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Octobar 24, 2012 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan ne mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...