pile 1008 Napisano Jul 9, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan mi bili prosle subote i vozali jedno pola sata zive duse nije bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 10, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja posle moto GP trke? Mozda bi i mogli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dovla_SM 18 Napisano Jul 11, 2014 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nas 3 smo tamo u nedjelju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan @dovla gde idete na kraju ? u kulu ili u bg na adu huju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dovla_SM 18 Napisano Jul 11, 2014 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim na kulu jer mi je puno blize a 2 druga supermota su na huji za vikend.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 12, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, nas trojica sigurno a mozda nas dodje i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 12, 2014 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme bude kako treba eto i mene u nedlju na stazi ako nista barem da slikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jul 13, 2014 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ocu necu ocu necu ici i na kraju odem i stvarno bilo dobro drustvo dobra voznja upoznao Vladu i njegove drugove nemogu se im setiti imena,bio Simon sve odlicno. Evo slika sa danasnje voznje,a Vladu-dovla_SM je bilo zadovoljstvo gledati. Svaka cast na voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dovla_SM 18 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kolega brz si svaka čast! Inače drago mi je da smo se upoznali a slike su ti stvarno odlične! Ako uspiješ idući vikend se vidimo na navaku.. pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jul 13, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malo kasnio ali sam uspeo provozati par krugova mojim "autobusom" . Vlada tera za medalju a i motoras slika, ne zna se ko je bolji. Imam i ja par slicica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 19, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas od 14h ekipa iz BP je na stazi, pa ko zeli neka se pridruzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Octobar 20, 2014 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan snimak. Na 00:34 umalo incident.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 20, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam sa zutim F-om dok ste vozili, da nisam bio u zurbi svratio bih na krug Boze zdravlja pa neki drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dovla_SM 18 Napisano Maj 20, 2015 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://trke.rs/supermoto-alpe-adria-u-kuli/ Ljudi dođite popratiti, dobre vožnje i zabava zagarantirani ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 20, 2015 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan SUPERMOTO ALPE-ADRIA - Kula http://supermotosrbija.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 25, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz je bilo OK, s obzirnom na nase uslove, meni se svidelo. Hvala svim ljudima koji su organizovali i svima koji su pomogli ovu manifestaciju. Najbitnije je da se nesto desava. Dok je u subotu bio trening, nas drugar Marokanac je brinuo i na bezbednost vozaca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 25, 2015 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Karting staza Kula 24.05.2015 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Septembar 5, 2020 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Danas je dan kao stvoren za Kulu.. Popodne idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Septembar 5, 2020 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu sutra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Septembar 5, 2020 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Septembar 5, 2020 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...