JamesBodnoo7 0 Napisano Octobar 21, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi !!! Ovako zanima me koja je razlika izmedju svecica NGK BR9ECS i NGK BR9ES zanima me jer mi treba za Hondu NSR 125 ( 1998 ) pa sam citao da je odgovarajuca za njega ova prva a gde god sam trazio po novom sadu nigde je nemaju a nude mi ovu drugu sad dal bi odgovarala ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 21, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je u vsti materijala od koga je elektroda napravljena. Fizički razlike nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hayabusman 28 Napisano Octobar 21, 2012 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi !!! Ovako zanima me koja je razlika izmedju svecica NGK BR9ECS i NGK BR9ES zanima me jer mi treba za Hondu NSR 125 ( 1998 ) pa sam citao da je odgovarajuca za njega ova prva a gde god sam trazio po novom sadu nigde je nemaju a nude mi ovu drugu sad dal bi odgovarala ? Trpi veća opterećenja ali je osetljivija na smešu goriva. Pre crkne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 533 Napisano Octobar 21, 2012 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze, stavi je slobodno. Ja sam koristio i BR9ECS i B9ES, nije bilo nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JamesBodnoo7 0 Napisano Octobar 22, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala sredjeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 533 Napisano Octobar 22, 2012 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sta si uradio na kraju, jel stavio tu BR9ES? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JamesBodnoo7 0 Napisano Octobar 23, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR 125 R Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos nista malo se taloze pare pa onda ide sve zajedno ulje, filter benzina, svecica, malo karburator da nastelujem i tako redom, sitnice uglavnom, zimske pripreme, a uzecu ( BR9ECS) malo je skuplja al neka da traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Decembar 9, 2013 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima kupi BR10ES nju preporucuje honda,ona ti je posebna za velike turaze,bolje radi motor na vecm obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Decembar 10, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan standard NGK BR9ECS ili ND W27ESR-U For extended high speed riding NGK BR10ES ili ND W31ESR-U nadam se da ti je ovo pomoglo. Honda NSR 125 Service manual Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Decembar 10, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan meni stize iz frankfurta 25-og NGK BR10ES pa javljam ako budem imao prilike da je isprobam kako radi,pre sam imao neku NGK(neznam broj bacio sam je) sad sam privremeno stavio neku bosch i neradi dobro na visokim obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plattner Yamaha Team 74 Napisano Decembar 10, 2013 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svećice NGK BR 10 ES možete kupiti u našim salonima po ceni od 432,00 din/kom. BR 9 ECS nemamo a BR 9 ES košta 420,00. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Decembar 10, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan moze neki info za crnu goru :-) Svećice NGK BR 10 ES možete kupiti u našim salonima po ceni od 432,00 din/kom. BR 9 ECS nemamo a BR 9 ES košta 420,00. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Decembar 11, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima kupi BR10ES nju preporucuje honda,ona ti je posebna za velike turaze,bolje radi motor na vecm obrtajima 10tka je za leto jer ima vecu tu toplotnu vrednost,tj manje se greje nego 9..a dok je hladna ne radi kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Decembar 11, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Motor sa vodenim hladjenjem ima istu radnu temperaturu i leti i zimi, tako da nema letnja i zimska svecica. jedino ako volis ostriju voznju, onda stavi ono sto fabrika preporucuje. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Decembar 12, 2013 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Motor sa vodenim hladjenjem ima istu radnu temperaturu i leti i zimi, tako da nema letnja i zimska svecica. jedino ako volis ostriju voznju, onda stavi ono sto fabrika preporucuje. Pozdrav Niko nije ni rekao da postoji zimska i letnja,decko je rekao da ima nsr a to je 2t masina za koju nisam siguran da ima ventilator za hladjenje,moja cagiva mito nije imala,tako da se pri optertecenju (brdo,gradska guzva) vise greje i 9tka brze strada nego 10tka,provereno bar 10 puta.. Ali i to sto kazes,nek stavi sta pise u manualu i nema problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Maj 6, 2014 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan uzeo sam nsr-ku 75 ccm i spao mi je lanac.bio je labav al dog sam ga doterao do kuce pred samu kucu je ispao.ovo mi je prvi motor posle skutera pa se ne razumem.Dali je to lanac samo od menjaca ili i od motora,da se slucajno nije nesto zeznulo u motoru ili da ne brinem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...