Jump to content

Moto Zajednica

Obaveštenje za medije - Parking za motore

Recommended Posts

• Braćala..., 2179 postova
  • Motocikl: Honda CB750F 1981

Posto je tema ponovo aktuelna, da li neko moze da iznese svoja iskustva sa ovim nacinom parkiranja motora preko zime?

Uđeš, parkiraš, pokriješ, izađeš i gotovo...i obrnuto...bez ograničenja od 00-24

Garaža se ne greje ali nije kritično

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova
  • Motocikl: ADV 350

Posto je tema ponovo aktuelna, da li neko moze da iznese svoja iskustva sa ovim nacinom parkiranja motora preko zime?

Uđeš, parkiraš, pokriješ, izađeš i gotovo...i obrnuto...bez ograničenja od 00-24

Garaža se ne greje ali nije kritično

Ti si parkirao u boks garazi "Milesevska"? Ima li necega za sta se vezuje motor? Planiram da odem danas do njih da vidim kakva je situacija, napravicu i koju fotku...

Ja sam parkirao motor u Radivoja Koraća kod Vračara i tamo imaš šipku/prsten za koji možeš da vežeš lanac

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Ja sam pokusavao u 2 navrata da apliciram za garazno mesto i za kola i za motor, raspitao sam se u garazi kod cuvara koji mi je rekao da ima mesta i u Radivoja Koraca i u Pozarevackoj, ja se uredno prijavio, zvao, cimao i na kraju ispusio ???

Moj šurak je preko drugara iz Parking servisa dobio pre neki dan mesto i to na MIŠIĆE.

Stvarno je, što bi naš narod rekao: "totalni ful brate" i on je uleteo umesto nekog lika koji nije platio svoje mesto

• Mistik, 297 postova
  • Motocikl: Honda CBF1000A 2007

Pozdrav Peki od komsije iz garaze  ;D

Ufur je zeznut, ja sam morao da potezem neku debelu vezu da bih dobio mesto  :'(

Za 806 din. mesecno nema bolje, ne brinem sta je sa motorom !

Udjes, izadjes i gotovo  ;D

Pa i ja sam stekao utisak da ti treba veza... Bio sam juce u Radivoja Koraca. Lik, cuvar, kaze 'ne znam da li ima mesta, moras da ides kod mog sefa u garazi Zeleni Venac'. Odem tamo, on naravno nije tu, na nekom sastanku je. U svakom sliucaju, prvo se podnosi molba telefonom na 011/3035400, pa se ceka da Komisija u roku od 7-10 dana donese odluku. Malo mi je teska rec 'Komisija' za, verovatno, jednog baju koji gleda u Excelu dal ima mesta.

Inace, garaza u R. Koraca izgleda pristojno, mada su mesta koja sam ja video rezervisana za motore bas uz prolaz kuda idu vozila na donji nivo garaze. Vec sam zamislio pijanog komsiju sa Pajerom koji pokusava da protera slona kroz iglene usi.... U svakom slucaju, ostaje mi da cekam do sledeceg petka, cetvrtkom zaseda 'Komisija za dodelu pretplatnickih statusa'.

• Brmbrm, 448 postova
  • Motocikl: KTM Life Race

Pa i ja sam stekao utisak da ti treba veza... Bio sam juce u Radivoja Koraca. Lik, cuvar, kaze 'ne znam da li ima mesta, moras da ides kod mog sefa u garazi Zeleni Venac'. Odem tamo, on naravno nije tu, na nekom sastanku je. U svakom sliucaju, prvo se podnosi molba telefonom na 011/3035400, pa se ceka da Komisija u roku od 7-10 dana donese odluku. Malo mi je teska rec 'Komisija' za, verovatno, jednog baju koji gleda u Excelu dal ima mesta.

Inace, garaza u R. Koraca izgleda pristojno, mada su mesta koja sam ja video rezervisana za motore bas uz prolaz kuda idu vozila na donji nivo garaze. Vec sam zamislio pijanog komsiju sa Pajerom koji pokusava da protera slona kroz iglene usi.... U svakom slucaju, ostaje mi da cekam do sledeceg petka, cetvrtkom zaseda 'Komisija za dodelu pretplatnickih statusa'.

Ta varijanta sa "KOMISIJOM" je definitivno smesna, ali sta da se radi... Ja sam ihcekao 20 dana jer je bila nova godina... ali sam izdrzao... Glavni baja je neki Milan na Zelenjaku (smesan kao bioskop) ali je ok lik... To im je procedura, i to se treba ispostovati... Cela je poenta sto je suvo, malo toplije, i psiholoski, teze ce neko da "napadne" motor. A nije skupo...

Ja parkiram u 27. marta i zdaovolja sam. 8)

• Drug član, 1193 postova

ezem im proceduru, ko da oni nama placaju sto parkiramo kod njih.

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Ubedjen sam, da ukoliko se motordzije prime na ovu, svakako zanimljivu i prakticnu ideju, ljudi iz P.S. ce do proleca osmisliti sistem naplate parkinga za motorcikle na svakom mogucem mestu. Oni koji nemaju garazu i gde preko zime da drze motore, mogu da se udruze pa iznajme jednu garazu za vise motora. U prosecnu garazu moze da stane bar 6-8 kom. pa ako je najam 50 eur. , podelite. U, P.S. bi to sigurno vise kostalo, jer za auto kosta oko 16.000 din. za mesec. Druga stvar, za sada, u garazu  moze da se udje motorom kao i na naplatnoj rampi i parkira u nekom cosetu, bez para. Ukoliko nam se naplata parkinga  po gradu uvede kao obaveza, podrzavam Copetovu ideju !

Ovo je dobra ideja mada si malo preterao sa brojem motora . Moguce je ako se motori lepo napakuju . Ako treba mesta za manipulaciju po garazi maximalno je 4 motora u 20 kvadrata i to nije skupa varijanta . Treba se organizovati po opstinama gde zive i u krenuti u  potragu za garazom .

Ja sam se isparkirao u martu i evo ju;e konacno ostavih motor unutra...verovatno je zato i ovo sunce napolju  ;D ;D ;D

• Mistik, 297 postova
  • Motocikl: Honda CBF1000A 2007

Ja otisao danas da nabacim ciradu na makinu i prijatno se iznenadio !

Postavili su gumene stubice na svaka dva mesta za motor i jednog lezeceg policajca (bas blizu mog motora  ;D ) radi usporavanja saobracaja .

Eto moram da ih pohvalim za ideju  :)

Epilog: danas me zvali iz Centralne Uprave za dodelu Mogucnosti za zasnivanje pretplatnickog statusa :D

Dobio sam mesto. Icicu da oteram motor danas kasnije. Hint za ostale koji su zainteresovani za garazu u Radivoja Koraca: prema danasnjem preseku stanja, ostalo je jos jedno mesto za motor.

E pa komsija cestitam na mestu  ;D

:) Zahvaljujem. Bio sam juce tamo, parkirao motor, i da nisam imao ono papirce za koga su mi u Centrali rekli da mi uopste ne treba,cuvar me ne bi pustio.... U svakom slucaju, svi motori pokriveni.

• Drug član, 1737 postova
  • Motocikl: Kilo Smor L8

Podneo i ja zahtev i opet me odbili uz obrazlozenje da nema mesta.....koga ima ???

E sad ko me tu stalno izbacuje iz igre na istu foru saznacu iduce nedelje kad odem do direktora pa da mi on objasni u cemu je stvar ::)

Podneo i ja zahtev i opet me odbili uz obrazlozenje da nema mesta.....koga ima ???

E sad ko me tu stalno izbacuje iz igre na istu foru saznacu iduce nedelje kad odem do direktora pa da mi on objasni u cemu je stvar ::)

He, he, možda bi ti dali mesto kad bi kupio pravi motor... ;D ;D

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Moj komšija parkirao u Požarevačkoj i pre desetak dana ga isterali- kažu renoviranje. Inače, ja bio, vid'o- nije loše. Jedino što to nisu nikakvi boksevi nego uz zid postavljene šipke za koje se vezuju motori.Uz to, koliko sam video, ne greje se i imam utisak da ne zatvaraju vrata (nisam siguran za poslednje). E da, ima i čuvar na ulazu.

Obavestenje za sve korisnike u Radivoja Koraca na mestima za motore od 1-12: zbog radova treba izmestiti motor u periodu od 18.12. do 31.12. I ovde je renoviranje u pitanju, uklanjanje boksova. Jel ima neko predlog za stekanje motora u pomenutom periodu :D ?

• Drug član, 1893 postova
  • Motocikl: XRV 750

Pas maters...niko mi se nije jos javio >:(

Pitam se, hoce li nam odbiti pola kirije zbog toga

Oce, oce, pa posten je to svet ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja